Cum sa alegi un laptop ieftin?

Perioada dificila prin care toata lumea a trecut in utlimul an a schimbat obiceiurile oamenilor din multe puncte de vedere, iar alegerea unui laptop ieftin a beneficiat de un interes foarte mare in aceasta perioada.

Acest lucru s-a datorat, in primul rand, nevoii acute de a avea un dispozitiv de pe care sa se poata lucra de acasa sau sa se poata participa la cursurile online.

Prin urmare, vanzatorii de astfel de device-uri au inregistrat o cerere destul de mare, comparativ cu aceeasi perioada din anii trecuti. De asemenea, si It-Sh.ro a vandut un numar mare de echipamente It second hand, cu atat mai mult cu cat gama de produse pe care acesta o pune la dispozitia clientilor este foarte variata si de calitate.

Pasii de urmat pentru achizitionarea unui laptop ieftin

Indiferent ca prefera laptopurile sau calculatoarele ieftine, cumparatorii ar trebui sa tina cont de anumiti pasi pentru a alege cea mai buna varianta pentru nevoile lor:

  • Diagonala ecranului

Dupa cum spune o vorba populara romaneasca „dimensiunea nu este importanta”, performantele ecranului sunt mult mai importante decat dimensiunea acestuia. De asemenea, alte caracteristici pe care acesta ar trebui sa le indeplineasca sunt unghiurile de vizualizare, luminozitatea sau contrastul.

  • Dotarile tehnice

In cazul unui calculator exista avantajul de a alege fiecare componenta in parte, in functie de cat de performanta isi doreste cumparatorul sa fie, insa la laptop, acesta trebuie sa gaseasca confirguratia potrivita din toate punctele de vedere pentru nevoile lui.

Laptop ieftin | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

 laptop ieftin

Desi placa de baza este la fel de importanta in cazul laptopului, componentele de care ar trebui sa se tina cont la alegerea unui astfel de device ieftin si bun sunt procesorul, placa video si memoria RAM si HDD.

  • Autonomia

Autonomia pe care o poate avea un laptop variaza in functie de dotarile tehnice si aplicatiile pentru care este utilizat acesta, insa nici un model nu are o autonomie mai mare de 4 ore.

  • Constructia si designul

Acest aspect, ce tine de estetica device-ului, se afla mai spre finalul planului pe baza caruia ar trebui ales un laptop, mai ales ca aici intervine si subiectivismul fiecarui individ.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

4 beneficii obtinute de pe urma unui carucior rulant

Problemele de natura locomotorie reprezinta un aspect recunoscut in perioada contemporana, specialistii incercand de la an la an sa gaseasca tratamente si procedee cat mai eficiente pentru persoanele suferinde. La…

Citește

Ce fel de carti poti vinde catre anticariatul Cumpar Carti?

Multe persoane au in cadrul bibliotecilor lor carti de orice fel, din toate domeniile, pe care nu stiu cum sa le utilizeze in mod corespunzator sau cui sa le vanda.…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

  • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

  • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?