Acasă Diverse Achizitii Ce fel de carti poti vinde catre anticariatul Cumpar Carti?

Ce fel de carti poti vinde catre anticariatul Cumpar Carti?

Persoanele care detin mai multe carti din domeniile prezentate mai sus, pot contacta cu incredere achizitorii din cadrul CumparCarti.ro, un anticariat online

cumpar carti in regim anticariat

Multe persoane au in cadrul bibliotecilor lor carti de orice fel, din toate domeniile, pe care nu stiu cum sa le utilizeze in mod corespunzator sau cui sa le vanda. Majoritatea au impresia ca anumite carti de specialitate nu vor reprezenta niciun interes pentru alti potentiali cumparatori.

Din fericire, anticariatele isi arata aprecierea si interesul catre cartile din toate domeniile prin intermediul anunturilor „cumpar carti de orice fel” pe care le publica pe diverse site-uri. Astfel, proprietarii au ocazia sa vanda tot ce au in biblioteca lor.

Ce genuri de carti poti vinde catre anticariate?

Proprietarii de carti au o singura teama care va fi divolvata in urma parcurgerii acestui articol: ca una sau mai multe dintre cartile pe care le au in biblioteca vor fi refuzate de achizitorii din cadrul anticariatelor, ceea ce nu este adevarat.

Cei care vor sa-si vanda cartile, pot raspunde cu incredere anunturilor de tipul „cumpar carti in regim anticariat” postate pe diverse site-uri.

Cumpar carti in regim anticariat | Cumpar carti de orice fel | CumparCarti.ro

cumpar carti de orice fel

Ulterior, acestia intra in contact cu achizitorul, care le ofera toate detaliile necesare pentru procedura de vanzare, astfel incat totul sa decurga rapid, eficient si avantajos.

Cartile care pot fi vandute catre anticariate pot sa faca parte dintr-o multime de categorii, printre care se numara:

  • literatura si critica (poezie, literatura romana, literatura universala, literatura in limbi straine, romane de dragoste, SF, thriller, memorii, jurnale, jurnale de calatorie, studii critice, teatru, istorie, istorie critica);
  • dictionare;
  • arta (arta romaneasca, arta universala, arhitectura, fotografie, muzica, cinematografie etc.);
  • psihologie (dezvoltare personala, pedagogie, dezvoltare profesionala etc.);
  • domenii umaniste (filosofie, sociologie, etnografie, publicitate, drept etc.);
  • stiinte de specialitate (medicina, carti tehnice, matematica, informatica, fizica, informatica, astronomie etc.);
  • religie (spiritualitate, istoria religiilor, crestinism, iudaism, hinduism etc.);
  • diverse (enciclopedii, carti de bucate, benzi desenate, moda, apicultura, sexualitate etc.).

Persoanele care detin mai multe carti din domeniile prezentate mai sus, pot contacta cu incredere achizitorii din cadrul CumparCarti.ro, un anticariat online.

In concluzie, proprietarii au ocazia de a-si vinde cartile din biblioteca indiferent de domeniul din care fac parte, pentru a obtine rapid o suma de bani si pentru a-si elibera eficient biblioteca.