Acasă Diverse Achizitii Casele de marcat cu jurnal electronic – obligativitatea achizitionarii

Casele de marcat cu jurnal electronic – obligativitatea achizitionarii

Conform CaseDeMarcat.eu, specialistii AttoSoft se ocupa deja de conectarea caselor de marcat direct la serverul Anaf pentru a simplifica munca

case de marcat cu jurnal electronic

In ultimii ani, legislatia fiscala a suferit numeroase modificari, iar comerciantii au fost nevoiti sa fie mereu in pas cu schimbarile anuntate, in caz contrar, amenzile aplicate erau destul de costisitoare. Spre exemplu, achizitionarea unor case de marcat cu jurnal electronic a devenit un lucru absolut necesar indiferent de marirea afacerii sau de domeniul de activitate.

Punctele forte ale unui astfel de echipament

De regula, aceste case de marcat sunt foarte usor de folosit si au dimensiuni potrivite fiind destinate activitatilor de retail, magazinelor mici si mijlocii, farmaciilor sau depozitelor.

Pot fi conectate prin USB sau Lan si cu alte echipamente ceea ce reprezinta un mare avantaj. In plus, fisierul din jurnalul electronic poate fi exportat catre ANAF pe un device extern, precum cardul de memories au stickurile externe.

Conform CaseDeMarcat.eu, specialistii AttoSoft se ocupa deja de conectarea caselor de marcat direct la serverul Anaf pentru a simplifica munca. Datele inregistrate sunt automat transferate la data stabilita, iar inspectorii anti-frauda pot analiza in detaliu toate tranzactiile inregistrate pe casa.

Toti clientii care achizitioneaza un produs direct de pe site au parte de livrarea gratuita, dar si de programarea articolelor in limita memoriei fiecarui echipament in parte.

De asemenea, clientii au parte si de instruirea unui specialist prin simularea unor situatii de lucru. Doritorii, pot incheia si un contract de mentenanta care sa acopere interventiile efectuare.

Case de marcat cu jurnal electronic | CaseDeMarcat.eu

In topul preferintelor se afla produsele Datecs, datorita vechimii din domeniu, insa nu trebuie ocolite nici casele de marcat aflate sunt brandul Activa sau Tremol. Casele de marcat pot fi achizitionate direct de pe site.

Clientii care decid sa achizitioneze un soft retail sau pentru cafenea, primesc in mod gratuit o casa de marcat performanta care sa corespunda nevoilor clientului, in functie de tipul business-ului desfasurat.

Pentru a se afla in deplina siguranta si pentru a nu risca primirea unor contraventii usturatoare, comerciantii ar trebui sa isi puna la punct echipamentul necesar inregistrarii activitatii fiscale. De la cumpararea unor case de marcat si pana la instalarea unor programe de gestiune, totul se realizeaza in conformitate cu indicatiile unui specialist.