Acasă Diverse Top 7 filme clasice

Top 7 filme clasice

The Magnificient Ambersons este al doilea film regizat de Orson Welles. Se considera a fi unul dintre cele mai bune filme americane realizate vreodata. Este foarte bine apreciat de cei care vizioneaza filmele clasice

filme clasice

Urmatoarele 7 filme clasice merita vizionate de cei care apreciaza filmele clasice:

  • Strangers on a train

Strangers on a train este un film destul de tensionat, regizat de Alferd Hitch. De asemenea, este plin de suspans. Filmul prezinta povestea a doi barbati care se intalnesc in tren si decid sa isi ucida sotiile, fiecare pe a celuilalt.

  • The Magnificient Ambersons

The Magnificient Ambersons este al doilea film regizat de Orson Welles. Se considera a fi unul dintre cele mai bune filme americane realizate vreodata. Este foarte bine apreciat de cei care vizioneaza filmele clasice.

  • Benji

Joe Camp este cel care a scris si regizat unul dintre cele mai frumoase filme si anume „Benji”. Benji este un caine cu o inima de aur, care locuieste intr-o casa abandonata la marginea orasului. Fiind foarte iubitor reuseste sa intre pe sub pielea a doi copilasi, Paul si Cindy. Acestia sunt rapiti de niste talhari, iar Benji le va sari in ajutor si ii va salva.

  • Casablanca

Un film american si o drama romantica? Casablanca este optiunea potrivita. Este unul dintre cele mai vizionate filme de la Hollywood, reusind sa se pastreze pe marile ecrane mult timp. A atras inca de la inceput atentia publicului larg.

She’s Gotta Have It

Spike Lee scrie si regizeaza una dintre cele mai bune comedii americane, „She’s Gotta Have It”. Este un film alb negru si urmareste povestea unei tinere numita Tracy Camilla Johns, care fraiereste 3 potentiali iubiti.

  • Indiana Jones And the Last Crusade

Steven Spielberg este cel care regizeaza Indiana Jones And the Last Crusade, un film clasic, de actiune, apreciat foarte mult de publicul larg. Este a treia parte din categoria Indiana Jones si urmareste 2 actori: Harrison Ford si Sean Connery. Acestia pleaca in cautarea Sfantului Graal, ajungand in America, Europa si Orientul Mijlociu.

  • Poltergeist

Poltergeist este un film clasic, de actiune, regizat de Tobe Hooper, JoBeth Williams, Craig Nelson, Heather O’Rourke si Beatrice Straight. Filmul urmareste povestea unei familii din California. Aceasta familie este terorizata de foarte multe fantome. Unele sunt jucause si amuzante, iar altele sunt malefice.