Solutii rentabile pentru calculatoare ieftine

Investitia intr-un computer performant, indiferent care va fi destinatia acestuia, pentru business, pentru gaming sau pentru grafica, pentru uz ocazional, implica astazi costuri foarte ridicate. Exista, din fericire, solutii rentabile pentru calculatoare ieftine, potrivite nevoilor fiecărui utilizator. Un calculator la mana a doua poate fi la fel de eficient ca un calculator nou si poate satisface si cele mai exigente cerinte.

Oferta diversificata la calculatoare ieftine

In oferta de calculatoare sh se regasesc articole de la branduri renumite precum Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer si Fujitsu Siemens. De asemenea, utilizatorii pot conta pe diversitatea de modele, dintre care calculatoare second-hand pentium 4, calculatoare second-hand dual core, calculatoare second-hand core 2 duo, dar si calculatoare de ultima generatie cu procesoare performante Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7.

In functie de nevoile clientilor, la IT-SH.ro se poate identifica produsul care sa satisfaca cel mai bine exigentele, iar eficienta poate fi similara unui calculator nou. Produsul poate prezenta urme de uzura si mici imperfectiuni. Functionarea in parametri optimi este garantata de teste preliminare, inainte de vanzare calculatoarele sunt testate si curatate inainte de a fi livrate.

Ce accesorii primeste clientul la achizitia unui calculator sh?

Se pot achizitiona calculatoare ieftine si perfomante accesand oferta de calculatoare la mana a doua sau calculatoare refurbished. Acestea sunt computere folosite anterior care au instalat un sistem de operare prin programul Windows Refurbished. In pretul produsului este inclus doar cablul de alimentare si sistemul de operare, in cazul calculatoarelor refurbished.

Calculatoare ieftine | calculatoare sh | IT-SH.ro

Calculatoare ieftine

Cu exceptia situatiilor in care IT-SH are promotii in desfasurare si ofera suplimentar anumite accesorii la achizitia unui calculator, pretul de vanzare nu include monitoare, alte cabluri, tastaturi sau mouse. Calculatoarele sh nu au sistem de operare instalat si nu vin insotite de manual de utilizare sau CD cu drivere. Calculatoarele Refurbished au sistem de operare instalat in varianta Windows Reforbished 7 Home, 7 Pro, 10 Home sau 10 Pro.

Achizitia unui calculator nu trebuie sa fie o investitie majora in bugetul unei persoane. Se pot cumpara calculatoare ieftine si eficiente totodata in satisfacerea nevoilor de lucru ale utilizatorilor de la un furnizor de produse it cu experienta in domeniu si un grad de incredere ridicat din partea clientilor.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

Ciocolata – un simbol al iubirii

Ciocolata, cu bogăția sa de arome și texturi, a devenit de-a lungul timpului mai mult decât un simplu răsfăț culinar; ea este un simbol universal al iubirii și afecțiunii. Din…

Citește

Fii o aparitie spectaculoasa de ziua nuntii tale cu rochiile de mireasa de la Iris Bridal Salon!

Nunta este unul dintre evenimentele mult asteptate de cuplurile care au luat hotararea de a-si petrece tot restul vietii impreuna, dorindu-si sa sarbatoreasca acest eveniment important cu cei dragi. Principala…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

  • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

  • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?