Acasă Diverse Magazine Online 3 carti care iti vor schimba perceptia asupra vietii

3 carti care iti vor schimba perceptia asupra vietii

Vestea buna este ca anticariatele gazduiesc si carti non-fictionale, asa cum este si PrintreCarti.ro, la preturi accesibile.

carti de citit

Cartile nu au numai rolul de a relaxa sau de a crea suspansul perfect in jurul unei crime aparent fara criminal. Cartile au si rolul de a schimba perceptiile asupra vietii, contribuind semnificativ la largirea orizontului cultural al cititorilor. Acestea sunt utile si cand vine vorba de schimbarea obiceiurilor nesanatoase, oferind doza necesara de motivatie.

Gratie anticariatelor, cititorii au ocazia de a descoperi carti ieftine second hand de-a dreptul impresionante, care sa le ofere exact ce au nevoie pentru a se dezvolta din punct de vedere personal. Principalele carti care au un impact urias asupra perceptiei despre viata sunt prezentate in cele ce urmeaza.

1. „Esentialismul” de Greg McKeown

Esentialismul” este o carte care ajuta cititorul sa inceapa sa se concentreze pe un concept simplu, dar care este de multe ori uitat: prioritizare. Cu alte cuvinte, cartea provoaca cititorul sa-si selecteze prioritatile si sa nu isi mai consume timpul cu lucruri care nu ii aduc niciun beneficiu din niciun punct de vedere. Astfel, cei care vor sa faca o schimbare in viata lor, dar au nevoie de un anumit impuls, pot adauga „Esentialismul” pe lista cartilor de citit cel putin o data in viata.

2. „Atomic Habits” de James Clear

Atomic Habits” de James Clear este o alta carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui pasionat de citit, care incurajeaza abordarea unor obiceiuri sanatoase. Fiecare schimbare, oricat de mica ar parea, va oferi rezultate impresionante cu trecerea timpului. De exemplu, daca o persoana se va imbunatati doar cu 1% in fiecare zi intr-un anumit domeniu, inseamna ca intr-un singur an va fi mai priceputa si mai experimentata cu 365%.

Carti ieftine | carti de citit | PrintreCarti.ro

Carti ieftine

3. „Invatare” de Tara Westover

Invatare” este o carte de non-fictiune care fascineaza prin informatiile furnizate, prin „temele de gandire” pe care le ofera, incurajand gandirea ca oricine este capabil sa isi depaseaca propriile limite cu putin efort si vointa proprie. Vestea buna este ca anticariatele gazduiesc si carti non-fictionale, asa cum este si PrintreCarti.ro, la preturi accesibile.

Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare persoana, fiind dovada faptului ca aceasta nu sta in loc, ca este mereu dispusa sa se autoimbunatateasca si sa descopere noi modalitati eficiente de a-si trai viata.