Acasă Diverse Magazine Online Motocoasa sau masina de tuns gazonul? Ce este mai indicat pentru intretinerea...

Motocoasa sau masina de tuns gazonul? Ce este mai indicat pentru intretinerea peluzelor

Produsele Ruris, ce pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro si achizitionate din magazinele partenere, sunt unele care indeplinesc standarde de calitate si profesionalism, multumindu-i si pe cei mai exigenti dintre utilizatori.

motoferastraie pe benzina

Fiecare gospodar care isi pune gazon in curtea casei vrea sa aiba acest spatiu verde cat mai mult timp. Pentru a se bucura de aceasta reusita, este important insa sa-l ingrijeasca asa cum trebuie, prin lucrari de intretinere adecvate, cum ar fi irigarea si tunsul ierbii. In acest din urma caz, apare o intrebare in mintea multora dintre proprietari: ce este mai potrivit, o motocoasa de umar sau o masina de tuns gazonul?

Diferentele dintre motocoasa de umar si masina de tuns gazonul

Masina de tuns iarba este destinata acelor suprafete omogene, care au fire de iarba fine si care se afla pe terenuri netede. In schimb, o motocositoare poate fi folosita si pentru vegetatia crescuta salbatic sau pentru plantele mai dificil de abordat, cum ar fi maracinii sau arbustii mici. Cu o astfel de motocositoare se poate patrunde in spatiile greu accesibile sau pe terenurile abrupte, conditii in care o masina de tuns gazonul nu ar face fata.

Motocoasele functioneaza pe benzina, electric sau pe acumulatori, iar masinile de tuns gazonul pe benzina si electricitate. Daca suprafata este mai mare, este nevoie de aparate pe benzina, iar daca este de 50-150-500 mp se poate alege varianta electrica.

Care este cea mai buna alegere

Fiecare om este cel mai in masura sa decida care este produsul cel mai bun pentru el, tinand cont de necesitatile proprii. In functie de tipul de gazon si de caracteristicile respectivului teren, el va sti daca are nevoie de o masina de tuns gazonul sau de o motocoasa. Daca terenul este unul accidentat, este mai buna cea de-a doua varianta, mai ales ca se poate utiliza si in alte spatii, nu doar pentru peluze (in gradini, in fata curtii etc.).

Motocoasa de umar | motoferastraie pe benzina | Ruris.ro

Motocoasa de umar

Oricare ar fi alegerea, este important sa se opteze pentru un produs bun, de calitate superioara, pentru un confort sporit in utilizare, intretinere si manevrare usoara, dar si pentru rezultate foarte bune. Produsele Ruris, ce pot fi vizualizate pe site-ul Ruris.ro si achizitionate din magazinele partenere, sunt unele care indeplinesc standarde de calitate si profesionalism, multumindu-i si pe cei mai exigenti dintre utilizatori.

Din portofoliul acestei companii fac parte peste 200 de produse, printre care si motoferastraie pe benzina, dar si multe alte articole necesare in orice gospodarie. Cu ajutorul acestor unelte moderne, oamenii au mai mult timp pentru ei si pentru familie.