Acasă Diverse Magazine Online Din ce este alcatuita uniforma medicala si de unde poti achizitiona articole...

Din ce este alcatuita uniforma medicala si de unde poti achizitiona articole de calitate

MediFashion.ro - Acest magazin online este unul foarte util expertilor din domeniul sanatatii, care pot gasi aici tot ceea ce au nevoie pentru a-si desfasura la inalte standarde activitatea

Uniforma medicala reprezinta un tip special de imbracaminte care este utilizata de profesionistii care activeaza in acest sistem (spitale, clinici, centre de ingrijire, laboratoare etc.). Unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume care produc vestimentatie si accesorii de acest tip este in Cherokee Uniforms din Statele Unite ale Americii. In materie de uniforme, Cherokee este asadar recunoscut pentru calitate, siguranta si confort.

Din ce este alcatuita o uniforma medicala

O uniforma trebuie sa acopere tot corpul, astfel ca este alcatuita, in general, din urmatoarele elemente:

  • Halat sau rochie;
  • Pantaloni, fusta;
  • Saboti;
  • Boneta chirurgicala;
  • Accesorii (masti, manusi).

Materialele din care sunt realizate uniformele sunt variate: bumbac, poliester, spandex, in general materialele fiind combinate.

Pantalonii trebuie sa fie lejeri, confortabili si nu foarte grosi, pentru a permite miscarea in functie de necesitati. Pot fi dotati cu buzunare, pentru o utilitate sporita. Pantalonii Cherokee sunt, de regula, antimicrobieni, ceea ce inseamna ca materialele au fost tratate astfel incat sa nu permita fixarea si dezvoltarea bacteriilor, virusurilor sau fungilor in tesatura.

Cat despre bonete chirurgicale, si ele trebuie sa fie antimicrobiene. Cele cu bariera fluida sunt cele mai indicate. Acestea nu permit lichidelor sa patrunda in tesatura, facandu-le sa se rostogoleasca la suprafata materialului. O banda absorbanta, care este pozitionata in zona frontala ajuta de asemenea la protejarea de picaturile de transpiratie care pot aparea in momentele solicitante. Boneta trebuie sa fie reglabila pentru a se adapta oricarui posesor, mai ales daca marimea ei este universala.

Uniforma medicala | bonete chirurgicale | MediFashion.ro

Uniforma medicala

De unde se pot achizitiona uniforme de calitate superioara?

Raspunsul este unul clar: de pe MediFashion.ro! Acest magazin online este unul foarte util expertilor din domeniul sanatatii, care pot gasi aici tot ceea ce au nevoie pentru a-si desfasura la inalte standarde activitatea: uniforme, incaltaminte, masti de protectie, bonete, manusi, dezinfectanti, si mici dispozitive de monitorizare a sanatatii. Aceste produse se pot achizitiona atat din magazinul online, cat si din cele doua magazine fizice din Bucuresti: din apropierea Spitalului de Urgenta Floreasca si de pe Calea Plevnei, sectorul 6. Este important de stiut ca brandul MediFashion reprezinta marca Cherokee, lider de piata in productia de uniforme.