Acasă Diverse Magazine Online 2 lucrari esentiale care te vor ajuta sa inveti, singur, limba engleza...

2 lucrari esentiale care te vor ajuta sa inveti, singur, limba engleza si spaniola

Carti de citit: doua lucrari ce te vor ajuta sa deprinzi pe cont propriu limba engleza si limba spaniola

carti la reducere

La momentul actual, cunoasterea unei limbi straine a devenit un avantaj considerabil pe plan profesional, tot mai multe firme fiind in cautare de potentiali angajati care sa poata vorbi fluent si altceva in afara de limba romana. Prin urmare, specialistii recomanda sa se apeleze la cursuri acreditate, care pot ajunge sa coste o suma destul de considerabila, pe care nu toti oamenii de rand si-o pot permite.

Ca si consecinta, o mare parte din romani aleg sa invete pe cont propriu o limba straina, bazandu-se pe anumite ghiduri si lucrari de specialitate, gasite la preturi mult mai accesibile, comparativ cu un curs.

Din cauza ca multe dintre acestea pot sa nu se regaseasca in inventarul unei librarii obisnuite, multe persoane aleg sa apeleze la serviciile anticariatelor, un exemplu, in acest caz, reprezentandu-l magazinul PrintreCarti.ro, ce are in dotare nu mai putin de 1731 de titluri diferite la categoria dictionare si limbi straine.

Carti de citit: doua lucrari ce te vor ajuta sa deprinzi pe cont propriu limba engleza si limba spaniola

La capitolul cercetare individuala, exista doua carti de citit pe care trebuie sa le parcurga orice persoana dornica sa invete limbile rusa si spaniola, aceste lucrari fiind recunoscute la nivel international si reprezentand o alternativa buna in cazul in care cursurile acrediate nu pot fi accesate.

  1. Camelia Radulescu – Spaniola pentru incepatori

Cu toate ca a fost publicata, pentru prima oara in anul 2007, aceasta lucrare inregistreaza, pana si in anul 2022, numeroase recenzii pozitive, datorita metodelor moderne utilizate. Cartea este structurata in asa fel incat sa fie benefica tuturor vorbiturilor de limba spaniola, fie ei neinitiati, cunoscatori, avansati sau experti.

Carti de citit | carti la reducere | PrintreCarti.ro

Carti de citit

  1. Maxim Popp – Limba engleza. Ghid de conversatie

Cu toate ca este vorba de un ghid de conversatie, autorul a reusit sa structureze lucrarea in asa fel incat sa devina o potentiala carte de capatai pentru majoritatea oamenilor dornici sa deprinda bazele vocabularului de limba engleza. Aceasta carte se recomanda tuturor persoanelor dornice sa faca primii pasi in invatarea englezei si poate fi gasita, de regula, in categoria de carti la reducere.

In concluzie, pentru persoanele care vor sa invete engleza sau spaniola, dare care nu-si permit sa apeleze la cursuri acreditate, cartile mentionate anterior reprezinta un reper de inceput cat mai optim.