Acasă Sanatate Implantul dentar – solutie de inlocuire a dintilor lipsa

Implantul dentar – solutie de inlocuire a dintilor lipsa

Aceste proceduri sunt realizate cu succes de catre medicii stomatologi de la PlazaDent.ro, care au experienta in realizarea unui implant dentar intr-o zi

Lipsa unui dinte se poate realiza in mai multe moduri: prin proteze mobile, care au destul de multe dezavantaje, prin clasica punte dentara – dar care implica sacrificarea si altor dinti sanatosi – sau printr-un implant dentar in Bucuresti, aceasta reprezentand cea mai moderna si inovatoare metoda.

Implantul dentar este, de fapt, o piesa din titan in forma de surub, care se insereaza in osul maxilarului, desupra acestuia fiind ancorata o coroana, o punte sau o proteza dentara. Aceasta metoda de reataurare a danturii aduce beneficii atat estetice, cat si functionale extraordinare, aceasta fiind foarte asemanatoare cu dantura naturala.

De asemenea, aceasta procedura poate fi utilizata si in cazul in care lipsesc doi sau mai multi dinti. Dupa o serie de tratamente stomatologice, se poate opta fie pentru implant dentar pentru fiecare dinte, fie pentru inserarea unui anumit numar de implanturi – in functie de numarul de dinti lipsa, aceasta procedura fiind eficienta si in cazul unui endentat total (nu mai are nici un dinte) – peste care se plaseaza o proteza.

Implant dentar intr-o zi

Exista situatii in care pacientii se confrunta cu lipsa tuturor dintilor de pe arcada. In acest caz, multumita evolutiei tehnicii medicale si a metodelor alternative, se pot realiza restaurari imediate, fixe si fara aditie de os.

Aceste proceduri sunt realizate cu succes de catre medicii stomatologi de la PlazaDent.ro, care au experienta in realizarea unui implant dentar intr-o zi, procedura ce poate fi realizata cu 4 sau cu 6 implanturi dentare definitive.

Tratamente stomatologice |Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Aceasta tehnica consta in exploatarea eficienta a volumului osos de care dispune pacientul prin intermediul unor implanturi moderne, inserate axial si angular.

Astfel, in numai 24 de ore, un pacient care a venit fara nici un dinte sau cu dintii ramasi, dar compromisi in totalitate, poate pleca atat cu implanturile inserate, cat si cu o lucrare provizorie, dar fixa.

Dupa perioada de vindecare a zonei in care au fost inserate implanturile, pacientului ii va fi ancorata si proteza dentara finala. In plus, acesta se poate bucura de rezultatele acestei proceduri timp foarte indelungat, durata de viata medie pentru implantul dentar fiind de 25-30 de ani.