Acasă Diverse Achizitii Ce trebuie sa stii despre achizitia de multifunctionale SH?

Ce trebuie sa stii despre achizitia de multifunctionale SH?

Pe site-ul It-Sh.ro, se pot analiza toate ofertele de multifunctionale sh si nu numai

calculatoare sh

Alegerea unor imprimante multifunctionale SH se considera a fi cea mai rentabila optiune pentru afacerea oricui. O imprimanta noua are un pret destul de scump motiv pentru care multi clienti refuza sa cumpere un dispozitiv nou.

Achizitionarea unor imprimante multifunctionale second-hand are multe avantaje, mai ales daca antreprenorii se gandesc la modalitati de reducere a cheltuielilor in afacerea lor. O multifunctionala second-hand permite realizarea unor economii excelente, pe langa faptul ca impiedica ajungerea unei alte imprimante la depozitul de deseuri.

It-sh este un magazin ce comercializeaza dispozitive second-hand de cea mai buna calitate. Foarte multi clientii care au achizitionat calculatoare, laptopuri sau imprimante de la acest magazin au fost multumiti de alegerea facuta. Dispozitivele nu sunt vandute pur si simplu.

Ele sunt testate inainte de a fi comercializate, astfel incat magazinul sa garanteze clientilor o functionalitate pe termen lung. Pe site-ul It-Sh.ro, se pot analiza toate ofertele de multifunctionale sh si nu numai. Spre exemplu, magazinul pune la dispozitia clientilor si calculatoare sh sau monitoare sh.

Cele mai vandute multifunctionale SH

  • Una dintre cele mai vandute imprimante multifunctionale este cea cu laser HP, la pretul de 1,800, redus de la 2,205 lei. Ofera servicii de imprimare, copiere, scanare si fax. Formatul acceptat este A4. In ceea ce priveste laserul, acesta este monocrom.

Viteza de copiere a imprimantei multifunctionale este de 42 cpm. Scanner-ul este de tip Flatbed CCD cu ADF, cu o rezolutie de 600 dpi si cu o viteza de 44 ppm.

Multifunctionale SH | Calculatoare sh | It-Sh.ro

multifunctionale sh

Toner-ul este HP 55A CE255A. Capacitatea de memorie este de 1 GB, iar procesorul sau este de 800 MHz. Se poate conecta foarte simplu cu ajutorul cablurilor USB sau prin retea.

  • O a doua imprimanta multifunctionala second-hand, foarte populara este cea de la Lexmark, la pretul de 843 de lei. Functiile sale presupun: imprimare, copiere, scanare si fax, iar formatul acceptat este A4.

Viteza sa de copiere este de 47 ppm. Suprafata maxima de scanare este de 215.9 x 355.6 mm. Ecranul este unul tactil, color, cu 7 inch. Procesorul este Dual Core 800GHz, iar capacitatea de memorie este de 1024 MB.