Care sunt avantajele de care ai parte cand inchiriezi o masina?

 • Auto
 • September 14, 2019

Soferii care apeleaza la varianta rent a car Bucuresti se pot bucura de o lista consistenta de avantaje, in detrimentul utilizarii mijloacelor de transport in comun. Fie ca masina personala le este in service, fie ca nu au inca un autoturism, cei care isi doresc sa fie independenti si sa se poata deplasa cat mai usor, atat in oras, cat si la drum lung, trebuie neaparat sa stie care sunt beneficiile de care vor avea parte atunci cand apeleaza la serviciile Inchirieri-masini.ro.

O gama variata de autoturisme din care se poate alege

Pentru inceput, conducatorii auto care au nevoie de o masina, trebuie sa stie ca atunci cand aleg serviciile de inchiriere se pot bucura de libertatea de a-si alege un autoturism dintr-o flota generoasa. Avand in vedere ca pretentiile soferilor sunt destul de ridicate in prezent, acestia vor sa poata gasi repede ceea ce le trebuie. De exemplu, conducatorii auto pot alege un autoturism micut, perfect pentru drumuri scurte in oras sau o masina mai mare, sport, care sa fie fiabila la drum lung si cu ajutorul careia vacantele sunt intotdeauna reusite!

Autovehicule foarte bine intretinute

In general, intretinerea masinilor este costisitoare, incepand de la schimbarea consumabilelor si pana la diferite reparatii care sunt necesare in cele mai neasteptate momente. Alegand varianta masini de inchiriat in Bucuresti, soferii nu mai trebuie sa-si faca griji in aceasta privinta: este suficient sa decida perioada pentru care au nevoie de o masina, sa aleaga modelul preferat, iar apoi sa se bucure de drumurile pe care le au de facut.

Asigurare inclusa

Un alt avantaj al utilizarii unei masini inchiriate este acela ca ea vine la pachet cu o asigurare gata incheiata. Practic, soferii nu trebuie sa scoata din buzunar bani suplimentari pentru a se simti in siguranta atunci cand pleaca la drum.

Rezervare simpla si rapida

Realizarea unei rezervari pentru un autoturism se poate face foarte simplu. Conducatorii auto pot fie sa sune la compania de inchirieri, folosind numarul de telefon de pe site, fie sa completeze un formular. In ambele cazuri, soferii trebuie sa mentioneze perioada in care au nevoie de o masina, dar si locatia din care doresc sa o ia. Contractul este unul foarte clar pentru ambele parti, aici fiind mentionate atat obligatiile, cat si drepturile pe care clientii le au.

Rent a car Bucuresti | masini de inchiriat in Bucuresti | Inchirieri-masini.ro

masini de inchiriat in Bucuresti

Extinderea perioadei de inchiriere

Nu in ultimul rand, soferii care isi dau seama ca au nevoie de masina inchiriata pentru o perioada mai lunga decat cea pe care o preconizau la inceput au posibilitatea de a extinde numarul de zile. Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca este aceea de a notifica firma de inchirieri in timp util, astfel incat sa fie suficient timp pentru redactarea unui contract adiacent.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

 • Auto
 • April 23, 2024
 • 4 minutes Read
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

În ultimii ani, vehiculele SUV (Sport Utility Vehicle) au câștigat o popularitate semnificativă pe piața auto, atrăgând o gamă largă de cumpărători datorită combinării unice a stilului, funcționalității și versatilității…

Citește

 • Auto
 • September 23, 2023
 • 3 minutes Read
Suzuki: inovație, eficiență și fiabilitate în universul automobilistic

Suzuki, un producător auto japonez cu o lungă și respectată istorie, este recunoscut în întreaga lume pentru inovația sa, eficiența și fiabilitatea mașinilor sale. Cu o gamă variată de modele,…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

 • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

 • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

 • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

 • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

 • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

 • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?