Acasă Auto Sedan sau SUV – ce model de masina e mai potrivit pentru...

Sedan sau SUV – ce model de masina e mai potrivit pentru inchiriere?

Evaluati-va nevoile si bugetul si apoi accesati craiovarentacar.ro pentru a alege masina dorita din multitudinea de optiuni puse la dispozitie.

rent a car aeroport Craiova

Cand urmeaza sa inchiriati un vehicul pentru a pleca intr-o calatorie, veti observa ca optiunile avute la dispozitie sunt nelimitate. Ce fel de masina ar trebui aleasa? Ce model? Ce caracteristici? Din acest motiv, este important sa cunoasteti cateva detalii cheie despre diverse tipuri de masini si apoi sa va bazati pe nevoile avute si pe ce intentionati sa faceti.

Una dintre cele mai comune dezbateri intre clienti si angajatii companiilor de inchirieri auto, este legata de alegerea unui sedan sau a unui SUV pentru urmatoarea calatorie. Pentru a decide mai usor, echipa WLC rent a car aeroport Craiova, a intocmit un ghid, astfel incat sa cunoasteto diferentele, avantajele si dezavantajele fiecarui tip de vehicul.

Sedan este un tip de autoturism standard, iar unul dintre cele mai mari plusuri a fost acela legat de eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil. Modelele mai noi sunt si mai eficiente in acest sens, asa ca daca intentionati sa conduceti pe drumuri asfaltate, le puteti alege fara probleme. Pe de alta parte, fiind de dimensiuni mici, sunt usor de condus. De asemenea, pretul de achizitie este mai mic, la fel si cel de inchiriere.

Acest tip de masina nu este recomandat pentru trasee off-road, deci daca doriti o asemenea experienta, cel mai bine ar fi sa va orientati catre un SUV (Sports Utility Vehicle). Acest tip de masina ofera performante extraordinare off-road, mult spatiu si are capacitati excelente de remorcare.

De asemenea, SUV are mai mult spatiu, de la zona de relaxare pana la portbagaj. Daca urmeaza sa aveti bagaje sau sa conduceti pentru perioade lungi de timp, o astfel de masina este mult mai confortabila. SUV-urile au tractiune integrala si pot face fata conditiilor meteo extreme. Un dezavantaj ar fi acela al consumului ridicat de combustibil si a pretului mai mare la inchiriere.

Inchirieri masini in aeroport Craiova | rent a car aeroport Craiova | craiovarentacar.ro

inchirieri masini in aeroport Craiova

Evaluati-va nevoile si bugetul si apoi accesati Craiovarentacar.ro pentru a alege masina dorita din multitudinea de optiuni puse la dispozitie. Mai mult, puteti opta chiar si pentru inchirieri masini in aeroport Craiova, mai ales daca veniti dintr-o calatorie cu avionul si trebuie sa ajungeti in alt loc in timp util!