Acasă Fashion Aspecte importante despre serviciul de aplicare gene fir cu fir

Aspecte importante despre serviciul de aplicare gene fir cu fir

Pe site-ul salonului JoyaSalon.ro sunt prezentate toate serviciile oferite, la cele mai bune preturi.

Foarte multe femei prefera serviciul de aplicare gene fir cu fir, în locul rimelului. Extensiile de gene reprezinta o tehnica estetica ce ofera un volum mai mare al genelor. Acestea reusesc sa schimbe foarte mult fizionomia unei femei. In plus, cele care recurg la utilizarea acestei tehnici estetice ajung sa economiseasca timp in viata lor de zi cu zi, intrucat nu mai este nevoie sa aplice rimel pentru a-si defini si prelungi genele.

De multe ori, extensiile de gene nu necesita aplicare nici unui tip de machiaj. La Joya Salon, un salon de infrumusetare din sector 1, doamnele si domnisoarele isi fac programare pentru aplicarea genelor fir cu fir si sunt foarte multumite de rezultatul final. Pe site-ul salonului JoyaSalon.ro sunt prezentate toate serviciile oferite, la cele mai bune preturi.

  • Riscurile serviciului de aplicare gene fir cu fir

Genele fir cu fir sunt cea mai buna optiune de infrumusetare a genelor naturale. Tehnica de aplicare presupune plasarea extensiilor pe genele clientei. Cosmeticienii profesionisti de la Joya Salon folosesc gene fabricate din materiale naturale, cum ar fi nurca.

Genele artificiale sunt atasate de cele naturale cu ajutorul lipiciului. In timp, acesta poate deveni prea agresiv pentru tesuturile oculare si acest lucru poate duce la blefarita. Blefarita este o inflamatie a pleoapei care poate provoca umflaturi, dureri, mancarime, lipirea de pleoape, vedere incetosata. Adezivul folosit de salonul Joya este unul calitativ, care nu prezinta riscul inflamatiei ochilor. Este foarte important ca tehnicianul care aplica genele sa fie experimentat si autorizat.

Aplicare gene fir cu fir | salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

aplicare gene fir cu fir

Exista si situatii cand adezivul este de calitate, insa apar iritatii usoare la nivelul ochilor. Nici o problema! Se pot gasi foarte multe tratamente ce pot fi aplicate pentru ameliorare, spre exemplu, profesionistii de la Joya Salon recomanda compresele reci, picaturile de ochi sau crema cu hidrocortizon.

Genele fir cu fir duc deseori la subtierea genelor naturale si chiar si la ruperea lor. Acest lucru poate fi evitat, spun cei de la Joya Salon. Clientele trebuie sa isi perie genele cu grija, sa nu traga si sa nu umble prea des la ele. Cu cat se umbla cu mai multa blandete si atentie, cu atat genele vor avea un aspect placut mai mult timp.