Acasă Diverse Sfaturi utile dupa folosirea unui aparat de ras

Sfaturi utile dupa folosirea unui aparat de ras

In ceea ce priveste ritualul dupa ras, conform dermatologilor lamele trebuie curatate dupa fiecare miscare si clatite cu apa rece pentru a strange porii

sfat folosire aparat ras

Au trecut de mult vremurile in care indepartarea parului nedorit era o sarcina minutioasa, care consuma timp. Din fericire, in prezent, cele mai bune aparate de ras pentru femei sunt concepute pentru a oferi un epilat perfect fin, dar si petntru a imbunatati experienta. Timpul petrecut in dus trece mult mai repede cu ajutorul produselor special concepute.

Cum isi pot mentine femeile picioarele catifelate pentru o perioda indelungata de timp?

Fara doar si poate, epilarea nu se rezuma doar la alegerea unui aparat de ras. Pregatirea pielii este extrem de importanta pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura asteptarilor. Pentru evitarea iritatiilor, femeile trebuie sa inceapa procesul de pregatire cu cateva zile inainte. De exemplu, exfoliantii blanzi, cu proprietati hidratante, cum ar fi acidul lactic pregatesc pielea si ajuta la indepartarea firelor de par incarnate.

Femeile ar trebui sa se epileze la finalul dusului si nu la inceput asa cum multe sunt obisnuite. Apa calda ajuta la inmuierea firului de par pentru un epilat mult mai simplu si mult mai rapid. Este esential ca epilatul sa se realizeze in directia corecta, cu un aparat de ras curat si nou si sa se foloseasca o crema de ras sau un gel bun inainte.

Pentru a preveni iritatia si umflaturile dupa ras, pielea nu trebuie sa fie sub nicio forma uscata. Specialistii recomanda alegerea unui gel de barbierit sau a unei creme transparente, astfel incat femeile sa poata vedea firele de par pentru ca epitalul sa se realizeze in directia cresterii firului de par, nu impotriva acestuia.

In ceea ce priveste ritualul dupa ras, conform dermatologilor lamele trebuie curatate dupa fiecare miscare si clatite cu apa rece pentru a strange porii. Pentru a prelungi durata de viata a produselor pentru epilat, acestea trebuie tinute intr-un loc uscat pentru a evita acumularea de praf si bacterii. Este la fel de important, ca lamele de ras sa fie schimbat la 3-4 sesiuni de epilat pentru o piele cat mai fina si neteda.

Nu in ultimul rand, hidratarea pielii este esentiala. In momentul epilarii nu se indeparteaza doar firul de par ci si stratul exterior al pielii asa ca folosirea cremelor hidratante imediat dupa epilat este cruciala pentru un aspect placut.