Acasă Diverse Magazine Online Petrecerea perfecta – cu sau fara candy bar?

Petrecerea perfecta – cu sau fara candy bar?

Organizarea unei petreceri, chiar daca e la domiciliu, necesita un tort aniversar. Acesta este obligatoriu, este dulcele preferat de toti invitatii, este gustul care le ramane acestora pe buze.

tort aniversar

Organizarea unei petreceri, chiar daca e la domiciliu, necesita un tort aniversar. Acesta este obligatoriu, este dulcele preferat de toti invitatii, este gustul care le ramane acestora pe buze. Exista o cofetarie cu livrari la domiciliu, cu adresa virtuala la etorturi.ro, care asigura persoanelor interesate torturi delicioase si candy bar cu dulciuri de cea mai buna calitate.

De ce trebuie sa ai la petrecere si un coltisor cu „ceva bun”?

Pana nu demult, la petrecerile aniversare gospodinele pregateau prajituri fel de fel, pe care le asezau intr-un coltisor si pe care invitatii le consumau cand voiau. Acum, aceasta practica s-a pastrat, insa poarta denumirea de „candy bar” si este, cu siguranta, cea mai buna alegere pentru o petrecere. Fantanile cu ciocolata, jeleurile, acadelele sunt completate de mini tarte, de prajituri cu diferite compozitii si creme. In plus, un candy bar poate exprima cel mai bine ideea petrecerii. Se poarta candy barul tematic, cu fluturi, cu pasari, cu note muzicale, cu tema marina, cu ponei, cu Mickey Mouse, dar si candy barul elegant sau cel rustic.

Ceea ce inseamna ca o petrecere reusita trebuie sa aiba si un candy bar complet. Acesta se va potrivi perfect la un botez, la un eveniment corporate, la banchete, la aniversari, la petrecerilor private, iar lista poate continua.

Doar tort sau si candy bar?

Daca este vorba depre o petrecere de botez sau despre o aniversare, despre un majorat sau chiar despre un banchet, cu siguranta ca tortul nu va fi suficient. Un candy bar nu este o cheltuiala in plus, nu este un moft, ci este o investitie in placerea invitatilor. Un candy bar care spune o poveste poate sa intregeasca si sa dea valoare petrecerii.

Tort aniversar | cofetarie cu livrari la domiciliu | etorturi.ro

cofetarie cu livrari la domiciliu

Pe langa tortul atent ales, candy barul trebuie sa fie in ton cu povestea spusa, cu culorile preferate, cu tinutele si marturiile. Cu siguranta, unii invitati vor uita ce gust a avut friptura, sau cate sarmale au fost pe farfurie la felul principal, insa nimeni nu va uita cat de bun a fost tortul si ce prajiturica buna a gustat din candy bar. In plus, candy barul va da valoare si fotografiilor realizate la eveninemt. Desertul este poate cel mai important moment al oricarei petreceri, la fel de important ca si DJ-ul, locatia si meniul ales.