Acasă Diverse Magazine Online Cel mai bun calculator second-hand pentru utilizatorii incepatori

Cel mai bun calculator second-hand pentru utilizatorii incepatori

Primul lucru de care trebuie sa tina cont cumparatorii este platforma hardware pe care o vor folosi pentru combinatia dintre placa de baza si procesor si, unde este cazul, placa video.

laptopuri second-hand

Folosirea calculatorului inca mai este o taina pentru multi utilizatori. Sunt copii care vor sa invete si sa se initieze in tainele internetului si ale jocurilor pe calculator, sunt persoane mai in varsta care vor sa caute informatii pe Google sau sa tina legatura cu copiii si nepotii plecati in strainatate, sunt incepatori care doresc sa incerce sa-si faca o cariera in mediul online.

Important este ca, indiferent de scopul pe care il au utilizatorii aflati la inceput de drum, nu trebuie sa investeasca sume mari de bani intr-un sistem foarte avansat, ci, mai degraba, sa isi indrepte atentia spre oferta de calculatoare ieftine si laptopuri second-hand a magazinului www.it-sh.ro .

Calculatorul second-hand – o solutie ieftina si la indemana pentru utilizatorii incepatori

Ce pot face utilizatorii computerelor care abia isi incep calatoria in aceasta minunata lume a internetului? In primul rand, trebuie sa isi cumpere un computer pe care sa il foloseasca in scopuri personale sau profesionale. Cu cat este mai scump, cu atat este si mai dificil de folosit. Incepatorii au nevoie de computere moderne si, totodata, usor de utilizat, care sa poata fi configurate pentru propriile necesitati.

Astfel, doritorii evita sa cheltuiasca multi bani pe dispozitive exagerat de scumpe, de care nu au in totalitate nevoie si care se vor dovedi dificil de utilizat.

Criterii de alegere a calculatorului second-hand de catre utilizatorii incepatori

Primul lucru de care trebuie sa tina cont cumparatorii este platforma hardware pe care o vor folosi pentru combinatia dintre placa de baza si procesor si, unde este cazul, placa video. In acest sens, cumparatorii au de ales intre platforma AMD si Intel, AMD fiind mult mai performanta si mai potrivita pentru cumparatorii cu un buget mai mic.

Calculatoare ieftine | laptopuri second-hand | www.it-sh.ro

calculatoare ieftine

In ceea ce priveste procesorul, AMD ofera modele care se incadreaza in buget, mai ales ca acestea beneficiaza de placa video integrata. Placa video a computerului are o importanta mai mica, mai ales pentru utilizatorii incepatori, insa memoria RAM se va dovedi un criteriu foarte important. O placuta de memorie de cel putin 4 GB RAM DDR3 este suficienta pentru un computer ieftin si pentru utilizatorii care nu au cerinte prea mari de performanta.

Nu in ultimul rand, in alegerea calculatorului second-hand sunt foarte importante si criteriile precum: hard-disk-ul, unitatile optice, carcasa, sursa, fie ca este folosit pentru editare in Office, fie ca este utilizat pentru muzica, filme si navigare pe internet.