Manichiura cu gel vs. manichiura semi-permanenta

Femeile care se prezinta intr-un salon de manichiura din sector 1 cu adresa virtuala http://joyasalon.ro si doresc sa isi schimbe complet aspectul unghiilor pentru a impresiona prietenele, colegele de munca si partenerul de cuplu, de multe ori nu stiu pentru ce servicii sa opteze: manichiura cu gel sau manichiura semi-permanenta.

Exista diferente majore intre cele doua tipuri de manichiura, iar clientele trebuie sa cunoasca de la bun inceput caracteristicile fiecarui serviciu in parte.

Durabilitatea manichiurii cu gel vs. semi-permanenta explicata de specialistii celui mai renumit salon de manichiura din sector 1

Din punct de vedere al durabilitatii manichiurii, oja semi-permanenta este varianta rezistenta al unei manichiuri clasice, dureaza mai mult si femeile isi pot intreprinde activitatile casnice obisnuite fara a se teme ca le “sare oja”.

Cu toate acestea, manichiura cu gel este neinvinsa la acest capitol deoarece stratul de gel aplicat deasupra primer-ului de fixare acoperit cu un top coat formeaza o combinatie foarte rezistenta. Daca manichiura semi-permanenta rezista cu brio 3 saptamani, manichiura cu gel poate sa reziste chiar si 6 saptamani.

Durata procesului de aplicare manichiura cu gel vs. manichiura semi-permanenta

Procesul de aplicare al manichiurii cu gel dureza mai mult decat procesul de aplicare al manichiurii semi-permanente. Manichiura cu gel necesita mai mult timp, insa intreg procesul este realizat cu o meticulozitate care duce la un rezultat perfect.

Schimbarea aspectului manichiurii

Pentru ca femeile sunt adeptele schimbarii, este important ca acestea sa stie in ce consta schimbarea aspectului manichiurii. In cazul unghiilor cu gel, acestea necesita un proces destul de complex.

Salon de manichiura din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de manichiura din sector 1

Oja semi-permanenta nu este atat de pretentioasa la schimbare. Ambele manichiuri necesita o anumita metoda de curatare, iar clientelor nu le este recomandat sa incerce singure acasa sa revina la aspectul normal al unghiei.

Asadar, clientele care doresc o manichiura care sa reziste si in cele mai solicitante conditii trebuie sa opteze pentru o manichiura cu gel. Cele care au nevoie doar de o manichiura mai rezistenta decat cea normala pot opta pentru manichiura semi-permanenta.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

Fii o aparitie spectaculoasa de ziua nuntii tale cu rochiile de mireasa de la Iris Bridal Salon!

Nunta este unul dintre evenimentele mult asteptate de cuplurile care au luat hotararea de a-si petrece tot restul vietii impreuna, dorindu-si sa sarbatoreasca acest eveniment important cu cei dragi. Principala…

Citește

  • Fashion
  • July 13, 2022
  • 2 minutes Read
Motive bune pentru a alege un MacBook

Fanilor Apple le place sa sublinieze usurinta de utilizare a macOS ca un avantaj major al laptopurilor MacBook. Dar pe langa sistemul de operare, laptopurile Apple se lauda cu alte…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

Ghidul complet pentru pregătirea unei sesiuni de pescuit

  • June 21, 2024
Ghidul complet pentru pregătirea unei sesiuni de pescuit

Cumpar carti in regim anticariat: ce tipuri de carti sunt cele mai cautate?

  • June 18, 2024
Cumpar carti in regim anticariat: ce tipuri de carti sunt cele mai cautate?

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara