Acasă Fashion Cele mai comune mituri legate de hainele de blana naturala

Cele mai comune mituri legate de hainele de blana naturala

Daca doriti sa achizitionati haine de blana pentru dama, originale si de inalta calitate, nu trebuie decat sa accesati carolinadesign.ro si sa alegeti un produs pe care sa-l comandati direct pe site.

haine de blana naturala

Oare ce domeniu nu este sufocat de mituri si prejudecati? Aproape ca nu exista! La fel se intampla si in cazul modei, mai ales in ceea ce priveste hainele de blana naturala sau artificiala. Acestea deterioreaza foarte mult imaginea pe care o capata blanurile in ochii potentialilor cumparatori!

Cel mai comun mit este acela ca pentru a obtine haine de blana naturala, animalele au de suferit. Adevarul este exact contrar acestei credinte. Calitatea blanii unui animal este data de dieta acestuia. Daca animalele nu ar fi ingrijite si hranite corespunzator, nici blana nu ar arata foarte bine. Acest lucru inseamna utilizarea celor mai blande procese in ceea ce priveste cresterea si recoltarea blanii.

Multi oameni cred in mod gresit ca industria blanurilor nu este reglementata legal, ceea ce creste sansele sa nu existe bune practici in ceea ce priveste cresterea animalelor si recoltarea materiei prime. Din fericire, exista legi federale si internationale menite sa protejeze industria si consumatorii. Aceste legi acopera aspecte precum bunastarea animalelor, mediul de crestere, hranirea, lucru care asigura un proces mai uniform in intreaga industrie.

Se mai spune ca hainele din blana artificiala sunt mai rezistente in timp. Acest mit, pur si simplu, nu are sens. Blanurile false sunt obtinute pe baza de petrol, resursa care nu este regenerabila si care este, de fapt, daunatoare mediului. Intrucat hainele din blana naturala sunt fabricate din materie prima care vine direct de la animal, acestea sunt biodegradabile, lucru care face ca acest produs sa fie mult mai durabil decat orice alt articol artificial.

Haine de blana pentru dama | haine de blana naturala | carolinadesign.ro

haine de blana pentru dama

Foarte multi oameni cred ca pentru a obtine blanuri, se folosesc animalele domestice. Adevarul este ca cele mai comune haine de blana sunt cele de nurca, iepure, vulpe, iar acestea nu sunt nicidecum domestice. Nimeni nu ar folos vreodata blana cainilor sau a pisicilor pentru a-si face o haina, deci mitul nu are niciun corespondent in realitate!

Daca doriti sa achizitionati haine de blana pentru dama, originale si de inalta calitate, nu trebuie decat sa accesati carolinadesign.ro si sa alegeti un produs pe care sa-l comandati direct pe site. Desigur, aceeasi marfa prezentata online este disponibila si in magazinele fizice Carolina Design!