Cat de valoroase sunt cartile vechi?

Din ce in ce mai multe persoane decid sa isi faca o curatenie totala in casa sau in apartamentul lor, sa faca o renovare completa sau sa se mute in alta locatie, insa fara a mai lua toate lucrurile vechi, iar aceasta decizie este adesea corelata cu colaborarea cu cumparatori de carti vechi. Un renumit anticariat din Bucuresti cu adresa online la CumparCarti.ro isi trimite evaluatorii acasa la clienti pentru a vedea ce carti au la dispozitie pentru vanzare, cat de bine sunt acestea intretinute, cat de recunoscute sunt titlurile si autorii si ce pret le pot oferi.

Evaluarea facuta de cumparatori de carti vechi este cea corecta, bazata pe experienta si pe caracteristicile cartilor

O echipa tanara, iubitoare de carti, care refuza sa le lase la voia intamplarii reprezinta cel mai cunoscut  anticariat care cumpara carti in Bucuresti si din zonele limitrofe. Pentru ca detinatorii de carti vechi sunt persoane privilegiate care au o mica comoara ascunsa in biblioteca lor, cumparatorii de carti se deplaseaza la domiciliul lor pentru a face o evaluare si o oferta de pret. Este necesar ca numarul de volume sa fie consistent, suficient de mare pentru a putea fi luat in considerare, iar cartile sa fie mentinute in cea mai buna conditie.

Cumparatori de carti vechi | Anticariat care cumpara carti | CumparCarti.ro

anticariat care cumpara cartiCumparatorii de carti vechi se uita in primul rand la anul aparitiei, editura, la modul in care sunt intretinute volumele, daca exista autograf sau nu, daca exista notite sau semne distinctive facute in mod voit, insa cu folos. Acestia stiu ca oamenii se despart de cartile din biblioteca numai atunci cand au certitudinea ca nu le vor mai citi niciodata, cand au nevoie de bani sau cand stiu ca aceasta este singura lor optiune pentru a face o reamenajare completa a bibliotecii sau a livingului.

Toate cartile achizitionate sunt analizate de catre unul din evaluatori, fiecare carte fiind rasfoita pentru a verifica daca nu exista pagini lipsa sau deteriorate, in urma evaluarii primind un calificativ cu care ulterior este comercializata pentru a oferi cumparatorului toate informatiile necesare. Cartile pot avea notite interesante, sublinieri si note de subsol discrete facute cu creionul, iar acestea tind sa ofere esenta sau intriga ei prin notele si sublinieile facute. Cartile cu autograf ale autorului si dedicatii sunt foarte bine apreciate de catre evaluatori si obtin cel mai bun pret.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

Ciocolata – un simbol al iubirii

Ciocolata, cu bogăția sa de arome și texturi, a devenit de-a lungul timpului mai mult decât un simplu răsfăț culinar; ea este un simbol universal al iubirii și afecțiunii. Din…

Citește

Fii o aparitie spectaculoasa de ziua nuntii tale cu rochiile de mireasa de la Iris Bridal Salon!

Nunta este unul dintre evenimentele mult asteptate de cuplurile care au luat hotararea de a-si petrece tot restul vietii impreuna, dorindu-si sa sarbatoreasca acest eveniment important cu cei dragi. Principala…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

  • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

  • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?