Luminatorii – Eleanor Catton

Cititul a devenit o placere pentru multi oameni, iar acest lucru este unul bun. Mai mult, cititorii renunta usor, usor la clasicele lecturi si isi indreapta atentia catre noi autori si noi publicatii. Fiecare persoana are o preferinta in ceea ce priveste lectura, insa cand vine vorba de pret, toata lumea isi doreste carti la reducere. Acest lucru este posibil la anticariatul online Printre Carti, loc in care cititorii pot gasi carti vechi si noi la preturi foarte bune. Una dintre aceste carti este „Luminatorii” de Eleanor Catton!

Eleanor Catton este un scriitor extraordinar. Primul ei roman ”Rehearsal”, a fost o poveste extraordinar de ciudata si perfecta din punct de vedere tehnic. ”Luminatorii” este la fel de incitanta. Este exemplul clasic al naratiunii din secolul al XIX-lea, stabilit cu toata sintaxa, imbracamintea si recuzita, care se transforma intr-un cu totul alt text pe masura ce este citit. Cartea este generoasa, cantarind 832 de pagini, insa cum fiecare fraza a cartii este scrisa exceptional, cititorul nici nu-si da seama cand citeste atat de multe pagini.

Aceasta carte enorma, cu personaje exotice si caractere variate, ale caror vieti si destine sunt complicate, se ridica la o valoare inestimabila din punct de vedere moral si emotional.

Cartea incepe tipic, intr-un oras numit Hokitika, noaptea tarziu, cu un gentleman englez care intra intr-un han in mijlocul unei multimi foarte ciudate. Cei doisprezece barbati dau impresia ca s-au intalnit accidental, insa discuta despre acelasi lucru: moartea unui pustnic (Crosbie Wells) si averea colosala care a fost gasita in coliba sa, despre tentativa de suicid a unei femei usoare (Anna Wetherell), dar si despre disparitia unui cautator de aur (Emrey Staines). Intrucat toate aceste evenimente au avut loc in aceeasi noapte, grupul considera ca au legatura intre ele. Barbatii cred ca pustnicul a fost ucis, dar au nevoie de dovezi solide impotriva agresorului. La fel se intampla si in celelate doua cazuri. Romanul continua sa se desfasoare ca o poveste de lacomie si razbunare, reflectand o imagine de ansamblu a lumii in care traim.

Carti la reducere, carti ieftine | www.printrecarti.ro

carti ieftine

Printre Carti este un anticariat online, loc in care puteti gasi si comanda carti ieftine de toate tipurile accesand Printrecarti.ro. Vizitati site-ul, descoperiti cartile care va plac si apoi comandati-le pentru a va putea bucura de ele!

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

Ciocolata – un simbol al iubirii

Ciocolata, cu bogăția sa de arome și texturi, a devenit de-a lungul timpului mai mult decât un simplu răsfăț culinar; ea este un simbol universal al iubirii și afecțiunii. Din…

Citește

Fii o aparitie spectaculoasa de ziua nuntii tale cu rochiile de mireasa de la Iris Bridal Salon!

Nunta este unul dintre evenimentele mult asteptate de cuplurile care au luat hotararea de a-si petrece tot restul vietii impreuna, dorindu-si sa sarbatoreasca acest eveniment important cu cei dragi. Principala…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

  • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

  • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?