Acasă Auto Exista statii ITP camioane in Bucuresti? Raspunsul il gassesti aici!

Exista statii ITP camioane in Bucuresti? Raspunsul il gassesti aici!

Pentru informatii complete despre tarifele practicate, soferii pot accesa cu incredere site-ul AlfaITP.ro

ITP camioane din sectorul 6

Soferii de autoutilitare stiu foarte bine cat de greu este sa gaseasca o statie ITP autorizata RAR care sa aiba si niste preturi accesibile. Din fericire, in capitala exista cateva astfel de statii ITP de camioane, una dintre ele fiind Alfa Motors ITP, localizata in sectorul 6.

Caracteristici utile:

  • Tarife

Pentru informatii complete despre tarifele practicate, soferii pot accesa cu incredere site-ul AlfaITP.ro. In mod normal, pentru un camion preturile variaza intre 180-250 lei in functie de masa maxima autorizata pe care o are.

Pentru remorca si/ sau semiremorca se percepe o taxa separata. Asadar, preturile sunt mici, iar timpul de asteptare este minim, ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

  • Experienta consolideaza competenta

Serviciul ITP camioane din sectorul 6 este asigurat de persoane competente in domeniu care verifica amanuntit nu doar documentele, ci si starea de functionare a autoutilitarelor mai mari si mai mici de 3,5 tone.

Franele, directia, luminile, precum si anvelopelor, emisiile poluante si aspect exterior trebuie sa intruneasca conditiile cerute, in caz contrar, nu se primeste dreptul de libera circulatie pe drumurile publice. Masinile trebuie sa fie sigure pentru a nu pune in pericol ceilalti participanti la trafic.

Verificarea tehnica se realizeaza la fiecare 1-2 ani pentru autoturismele de uz personal si comercial si la 6 luni in cazul celor folosite pentru taximetrie / scoala de soferi. Masinile noi au ITP-ul valabil pe 2 ani de zile.

  • Documente obligatorii pentru ITP

Soferii trebuie sa se prezinte cu masinile curate in special caroseria, sasiul, ansamblurile si subansamblurile ce urmeaza sa fie controlate, in vreme ce anvelopele trebuie umflate la presiunea nominala. De asemenea, acestia trebuie sa aiba asupra lor o serie de documente:

ITP camioane din sectorul 6 | Statie ITP de camioane | AlfaITP.ro

statie ITP de camioane

  • Certificatul de inmatriculare,
  • Asigurarea RCA valabila,
  • Cartea de identitate a autovehiculului,
  • Cartea de identitate a persoanei care prezinta autovehiculul la inspectie
  • Copia cartii de identitate a autovehiculului cu stampila in original daca masina este cumparata in leasing sau inregistrata pe o societate comerciala.

Recomandarea specialistilor este de a efectua revizia inainte de expirarea perioadei de circulatie pentru ca pot exista unele defectiuni tehnice care trebuie remediate inainte de a putea merge din nou pe strazi.