Diferenta dintre tratamentul de par cu keratina si cel cu botox

Asa cum fata si pielea umana, in general, se poate bucura de diverse tipuri de tratamente, la fel si parul. Acesta poate beneficia de o multime de masti de protectie, regenerare sau de definire a texturii.

Cele mai cunoscute tratamente pentru par sunt cele cu keratina si cele cu botox. Desi asemanatoare, exista diferente atat in compozitia lor, cat si in ceea ce priveste efectul asupra parului.

Keratina intareste legaturile intracelulare ale parului. Atunci cand parul devine mai sensibil, se rupe mai usor si este firav, niste tratamente imbogatite cu keratina sunt o solutie buna pentru a reconstrui profund structura parului si pentru a-l determina sa arate mai bine. Cu toate acestea, este necesar sa se evite utilizarea excesiva a ingrijirii cu keratina. Ca si in cazul tuturor tratamentelor cu vitamine sau oligoelemente, tratamentele trebuie sa se faca in episoade pentru a nu suprasolicita celulele parului. Cu toate acestea, frecventa aplicarii tratamentelor trebuie adaptata in functie de fiecare tip de par in parte. In principiu, cu cat un par este mai degradat, cu atat are nevoie de mai multe tratamente.

Proteina naturala, keratina, este produsa de corpul uman pentru a construi parul, unghiile, pielea. Cu toate acestea, agresiunile repetate precum indreptarea parului, uscarea acestuia, poluarea, reduc calitatea si cantitatea keratinei. Ca urmare, parul este si mai expus la agresiune.

Cu siguranta ati auzit ca exista tratament de par cu botox si uimirea v-a fost mare! De fapt, acest tratament nu contine botox, ci este o masca compusa din aminoacizi care este aplicata pe par cu ajutorul unei perii.

De cealata parte, un tratament de par cu botox este, de fapt, un amestec de keratina si aminoacid care va fi aplicat pe par, iar sub actiunea caldurii va patrunde in structura firelor, dandu-le fermitate. Acest tip de tratament hraneste si repara adanc. Ajuta la reducerea buclelor nedorite si la stimularea intensitatii culorii. Acest tratament este recomandat, in special, inaintea unei vacante la mare pentru a proteja parul de soare si sare.

Tratament de par cu botox | extensii de par cu keratina freestylebeauty.ro

tratament de par cu botox

Pentru aplicarea profesionala a acestor tratamente puteti solicita ajutorul specialistilor FreeStyle Beauty. Tot aici puteti beneficia si de extensii de par cu keratina, in cazul in care nu doriti aplicarea tratamentului direct pe par. Indicat ar fi sa studiati serviciile pe site-ul freestylebeauty.ro si sa va programati acolo unde simtiti ca sunt necesare imbunatatiri!

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

 • Servicii
 • February 6, 2024
 • 2 minutes Read
Cărți de limba engleză apreciate de anticariate

Cărțile în limba engleză au o atracție aparte pentru pasionații de lectură, iar această preferință se reflectă și în selecțiile efectuate de anticariate. Diversitatea și valoarea intelectuală a acestor cărți…

Citește

 • Servicii
 • January 8, 2024
 • 3 minutes Read
Unde vand carti cei care vor sa lichideze o biblioteca?

Sunt multe motive care ii pot conduce pe oameni la lichidarea unei biblioteci, desfiintarea rafturilor si relocarea spatiului. Nu este dificil, insa care va fi soarta cartilor care s-au odihnit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

 • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

 • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

 • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

 • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

 • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

 • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?