Afla de unde poti cumpara carti interesante la mana a doua

Numarul pasionatilor de lectura este din ce in ce mai mare. Oamenii citesc atat acasa, cat si in metrou sau in tramvai, pentru a se deconecta de problemele zilnice. Din pacate insa, preturile cartilor din librarii sunt destul de piperate si putini sunt cei care isi permit sa investeasca in mod constant in titluri publicate de editurile cunoscute. De aceea,  www.anticariat-carti.com vine atat in sprijinul categoriei de cumparatori de carti vechi, cat si in sprijinul celor care prefera cartile vechi dar si noi, punandu-le la dispozitie titluri interesante, din toate domeniile.

Un colt de Paradis pentru iubitorii de lectura

Situat in zona Tineretului, anticariatul reprezinta unul dintre locurile preferate ale tinerilor si adultilor care adora sa se afunde in lecturi interesante, care sa le stimuleze imaginatia si gandirea. Aici exista o paleta larga de titluri, incepand de la carti de belestristica, romane, dictionare, enciclopedii, cursuri de limbi straine sau carti din domeniul stiintelor exacte. Practic, anticariatul reprezinta o sursa continua de carti pentru toata lumea, fiind accesibil din toate punctele de vedere.

O punte intre vechii si actualii proprietari ai cartilor

Titlurile disponibile in anticariat sunt cumparate de la oameni care fie au avut nevoie de spatiu pentru noi carti, fie au avut nevoie de o suma de bani pe care sa o investeasca in propriile placeri. Cert este ca toate cartile provin din bibliotecile unor oameni carora le place lectura, la randul lor si care au avut mare grija de fiecare exemplar in parte, astfel incat sa ramana intr-o stare cat mai buna.

Oricine isi poate vinde cartile

Atunci cand amatorii de lectura termina de citit anumite carti si doresc sa se orienteze catre altceva, au la dispozitie varianta de a le vinde anticariatului. Pretul se negociaza in functie de starea cartilor, dar si in functie de cantitate, iar plata se face pe loc. Mai mult, reprezentantii anticariatului sunt dispusi sa se deplaseze la domiciliul clientilor, asigurand transportul, atata timp cat adresa este in Bucuresti sau in imprejurimile Capitalei.

Cumpar carti in Bucuresti | cumparatori de carti vechi | www.anticariat-carti.com

cumparatori de carti vechi

Conceptul ,,Cumpar carti in Bucuresti” a prins foarte bine la publicul larg, pentru ca anticariatul s-a facut extrem de cunoscut in randul pasionatilor de lectura. Pe site-ul bine organizat exista un numar de telefon care poate fi utilizat pentru stabilirea unei programari, in vederea vanzarii unei sau a mai multor carti. Astfel, toata lumea se poate bucura de titluri mai noi sau mai vechi, unele mai interesante ca altele.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

 • Servicii
 • February 6, 2024
 • 2 minutes Read
Cărți de limba engleză apreciate de anticariate

Cărțile în limba engleză au o atracție aparte pentru pasionații de lectură, iar această preferință se reflectă și în selecțiile efectuate de anticariate. Diversitatea și valoarea intelectuală a acestor cărți…

Citește

 • Servicii
 • January 8, 2024
 • 3 minutes Read
Unde vand carti cei care vor sa lichideze o biblioteca?

Sunt multe motive care ii pot conduce pe oameni la lichidarea unei biblioteci, desfiintarea rafturilor si relocarea spatiului. Nu este dificil, insa care va fi soarta cartilor care s-au odihnit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

 • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

 • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

 • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

 • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

 • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

 • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?