Acasă Sanatate Ce trebuie sa stii daca ai decis sa iti pui fatete dentare...

Ce trebuie sa stii daca ai decis sa iti pui fatete dentare in clinica dentara din Bucuresti?

Clinica dentara din Bucuresti Plaza Dent asigura pacientilor solutii estetice si foarte eficiente

plazadent.ro

Pacientii care pasesc pentru prima data in clinica dentara din Bucuresti Plazadent.ro si doresc o solutie foarte rapida si eficienta pentru infrumusetarea dintilor, sunt sfatuiti de catre medicii specialisti sa opteze pentru fatetele dentare. Fatetele dentare ajuta la obtinerea unui zambet perfect, fara imperfectiuni, la obtinerea unei danturi perfecte, pe care pacientii si-au dorit-o dintotdeauna. Este important ca pacientii sa isi faca inainte o idee despre ce inseamna fatetele dentare, ce avantaje au si cat costa.

Clinica dentara din Bucuresti Plaza Dent asigura pacientilor solutii estetice si foarte eficiente

In ziua de azi, din ce in ce mai multi pacienti opteaza pentru fatetele dentare si iau in calcul beneficiile acestora. Fatetele dentare ajuta la obtinerea unui zambet perfect. Acestea sunt de fapt o pelicula subtire din ceramica sau din portelan, rezistente si foarte durabile, fiind aplicate pe suprafata dintilor naturali cu ajutorul unei substante speciale de catre medicii specialisti.

Fatetele dentare din ceramica pot asigura pacientilor dinti mai albi si mai drepti intr-o singura sedinta. Sunt situatii in care fatetele sunt puse pe un singur dinte a carei culoare s-a schimbat din cauza unui tratament de canal spre exemplu, dar si situatii in care intreaga dantura este fatetata la cererea pacientilor.

Materialele care sunt folosite pentru fatetarea dintilor sunt 100% biocompatibile, sunt foarte rapid tolerate de gingii si nu exista riscul aparitiei afectiunilor dentare ulterior. Fatetele dentare nu se pateaza din cauza vinului, cafelei sau a alimentelor foarte pigmentate, ci sunt netede si lucioase astfel incat placa bacteriana sa nu se acumuleze pe suprafata dintilor la fel de usor ca si in cazul dintilor naturali. Riscul aparitiei gingivitei este foarte scazut asadar.

Clinica dentara din Bucuresti | Plazadent.ro

clinica dentara din Bucuresti

Fatetele dentare din ceramica reprezinta o alternativa perfecta pentru tratamentele ortodontice sau pentru albirea dentara, acestea oferind o aliniere perfecta a dintilor si o culoare potrivita pentru fiecare pacient in parte. Tehnica ste una de lunga durata, fatetele dentare fiind la fel de rezistente ca si smaltul dentar. Cu o igiena corecta si o atentie sporita, cu siguranta fatetele dentare vor avea o durata de viata de 10 pana la 15 ani.

Pentru a se bucura de un zambet perfect si pentru a beneficia de fatete dentare este necesar intai un consult stomatologic in urma caruia medicul specialist isi da acordul pentru aplicarea fatetelor pe dintii naturali.