Acasă Sanatate Ce sunt protezele pe implant?

Ce sunt protezele pe implant?

Echipa de la ImplantologieSector4.ro se ocupa si de astfel de probleme, alaturi de servicii de: endodontie, chirurgie, estetica dentara sau ortodontie.

proteza pe implant pret

Protezele dentare sunt niste dispozitive cu ajutorul carora pacientii pot mesteca si vorbi fara probleme. Din pacate, pierderea dintilor este o afectiune frecventa ce apare de regula la pacientii cu varste de peste 60 de ani. Acestia ajung sa isi piarda partial sau integral dantura si astfel sunt nevoiti sa opteze pentru diverse proteze dentare. Medicina a evoluat si astfel, in prezent, medicii pot monta proteze pe implant, o procedura inovatoare ce vine cu o multime de beneficii.

Pasi, recomandari, rezultate

O astfel de interventie se poate realiza doar in cazul pacientilor care nu mai au absolut niciun dinte natural in gura si carora nu le poate realiza o reabilitare fixa pe implant. In prima faza, medicul va insera cateva implanturi, decizia fiind luata de comun acord cu pacientul in functie de calitatea osului, dar si in functie de bugetul disponibil. Timpul de refacere este de pana la 4-5 luni, perioada in care organismul trebuie sa se acomodeze cu suruburile de titan care vor tine loc radacinii naturale a dintilor. Etapa urmatoare consta in montarea protezei direct pe aceste implanturi fara sa mai existe riscul caderii protezelor in timpul vorbitului sau in timpul masticatiei.

Rezultatele sunt incredibile, iar pacientii se pot bucura de o mai mare stabilitate, fara sa mai existe riscul dezinserarii. Dantura va avea un aspect mult mai placut, fonatia se va imbunatatii, iar alimentele isi vor recapata din nou gustul.

Proteze pe implant | ImplantologieSector4.ro

proteze pe implant

Este important ca pacientii sa aiba grija de dantura, sa o curate in mod corespunzator conform recomandarilor medicului. In plus, vizitele in cabinet ar trebui efectuate cu rigurozitate pentru ca o durata cat mai mare de viata, nu doar a protezelor, ci si a implanturilor.

Echipa de la ImplantologieSector4.ro se ocupa si de astfel de probleme, alaturi de servicii de: endodontie, chirurgie, estetica dentara sau ortodontie. Materiale si instrumente folosite sunt de ultima generatie, rezultatele inregistrate de medici fiind recunoscute la nivel european. Indiferent de problema medicala intampinata, pacientii pot apela cu incredere numerele de telefon afisate pe site pentru o programare. Preturile sunt mai mult decat avantajoase, iar calitatea materialelor este indiscutabila.