Acasă Diverse Avantajele unui software gestiune magazin AttoSoft

Avantajele unui software gestiune magazin AttoSoft

Cu un soft pentru gestiune magazin, folosit de comercianti, distribuitori si importatori, companiile care activeaza in domeniul comertului au control total asupra stocului de produse, prin inregistrarea aprovizionarilor, incasarilor si vanzarilor.

AttoSoft Gestiune

Pe piata de profil exista numeroase softuri de gestiune magazin, precum si solutii ERP pentru companiile aflate la inceput de drum, dar si pentru companiile cu renume pe piata din tara. Pentru cei care detin mai multe magazine, mai multe puncte de lucru, firme sau depozite, pentru cei care vor sa fie siguri ca stocul scriptic este cel adevarat pe raft, pentru cei care nu au gasit pana acum nicio aplicatie de facturare si contabilitate care sa ii ajute sa isi creasca rulajul de marfa si profitul, pentru cei ce doresc exactitate in stocuri si coduri de bare, exista acum AttoSoft Gestiune, un program eficient si foarte util.

Moduri prin care software-ul gestiune magazin contribuie la succesul afacerii | solutii ERP attosoft.ro

solutii ERP

Cu un soft pentru gestiune magazin, folosit de comercianti, distribuitori si importatori, companiile care activeaza in domeniul comertului au control total asupra stocului de produse, prin inregistrarea aprovizionarilor, incasarilor si vanzarilor. Acest soft poate fi folosit de catre orice magazin, angajatii reusind sa invete intr-un timp scurt si in mod eficient sa foloseasca softul, iar administratorii vor putea optimiza activitatea pentru a obtine mai mult profit.

Softul creat de AttoSoft.ro identifica produsele prin scanarea codului de bare, prin denumire sau chiar prin identificarea vizuala, ofera administratorilor oportunitatea de a da clientilor discounturi si fidelizari cu acumulare de puncte, cu carduri cadou, precum si realizarea receptiei marfii, a inventarului si a verificarii stocului de produse cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Utilizand un astfel de program, reprezentantii companiilor vor sti situatia exacta a stocului de produse in timp real si sunt avertizati atunci cand acesta scade sub cantitatea stabilita, pot emite factura, bon fiscal, aviz de insotire a marfii sau proces verbal de custodie a marfii, nota de receptie si bon de consum.

AttoSoft este o companie ce ofera o solutie dedicata pentru cresterea vitezei de vanzare si a satisfactiei clientilor, simultan cu ideile de reducere a costurilor. Clientii au control deplin asupra politicilor de preturi, stocurilor si operatiunilor, inclusiv pentru retelele de magazine, oferind managerilor un control activ asupra tuturor operatiunilor din cadrul magazinului. Astfel va fi redus efortul si costurile pentru managementul operatiunilor, utilizatorilor si rapoartelor fiscale.