Acasă Auto Avantajele unei calatorii confortabile cu Rent a car Sibiu

Avantajele unei calatorii confortabile cu Rent a car Sibiu

inchirieri auto in Sibiu

In ultimii ani, serviciile de tip Rent a car Sibiu sunt din ce in ce mai des accesate de catre clienti. Din ce in ce mai multi conducatori auto prefera sa isi inchirieze o masina pana isi achizitioneaza una noua decat sa cumpere un autoturism la mana a doua, prefera sa inchirieze pe termen lung pentru companie decat sa investeasca in flota, prefera sa inchirieze de la aeroport si sa isi petreaca vacanta in deplin confort si siguranta sau pur si simplu sa conduca pet de cateva zile o masina inchiriata timp in care autoturismul personal este in service.

WLC Auto ofera stfel de servicii in Sibiu pentru companii mici, mijlocii si mari, persoane fizice si juridice, precum si servicii de transfer spre sau de la aeroportul Sibiu catre orice adresa, tururile tarii, cu o flota de masini numeroasa, dedicata atat oamenilor de afaceri cat si turistilor veniti in Romania. Fie ca aleg un autoturism economic sau de lux, diesel sau pe benzina, SUV sau mini, in oferta companiei sunt disponibile numeroase masini pentru a satisface cele mai variate gusturi.

Rent a car Sibiu – solutia potrivita pentru problemele ce se pot ivi la tot pasul

Pentru ca zilnic pot aparea probleme care dau peste cap planurile oamenilor, pentru ca o mica defectiune la masina ce necesita reparatii timp de cateva zile intr-un service, pentru ca o excursie sau o calatorie neplanificata sa nu ii prinda pe nepregatite, serviciile de inchirieri auto in Sibiu sunt eficiente, prompte si rapide.

Inchirieri auto in Sibiu | Rent a car Sibiu | Sibiu-RentaCar.ro

Rent a car Sibiu

Oferind un numar nelimitat de kilometri si asistenta rutiera non stop, precum si suport clienti non-stop, reprezentantii Sibiu-RentaCar.ro  se ocupa si de tot ce inseamna plata asigurarii RCA, CASCO, intretinerea masinii, reparatiie facute, la preturi minime, cu livrare si returnare gratuit oriunde in Sibiu, spalarea masinii gratuita la livrare si returnare si tarife transparente.

Fara doar si poate, inchirierea pe termen lung se adreseaza atat clientilor persoane juridice, cat si persoanelor fizice care au nevoie de o masina pe o perioada mai lunga de timp, cu pana la 70% discount la inchiriere pe termen lung.