Acasă Diverse Achizitii Anunturi de tipul „cumpar carti in regim anticariat”

Anunturi de tipul „cumpar carti in regim anticariat”

unde vand carti

Anunturile de tipul „cumpar carti in regim anticariat” au caracter real si sunt difuzate de catre specialisti in domeniul cartilor vechi si noi. Unii dintre acesti specialisti de pe piata cartilor sunt cei de la Anticariat-Carti.com, care sunt pregatiti oricand ca in urma unei programari sa se deplaseze in orice locatie din Bucuresti si din zonele limitrofe pentru o evaluare, respectiv achizitionare a cartilor.

De ce nu trebuie ignorate anunturile de tipul „cumpar carti in regim anticariat”?

Recircularea cartilor permite si altor cititor ca anumite volume sa ajunga la ei. Este vorba despre volumele care in librarii se vad la preturi mult mai mari sau poate fi vorba despre cele care nu se mai tiparesc in prezent. Un prim motiv, astfel, este faptul ca vanzatorul ofera o noua sansa cartilor, aceea de a fi apreciate de un alt pasionat de lectura, refuzand neglijarea acestora in biblioteca.

Flexibilitatea anticariatelor privind domeniile cartilor acceptate este un alt motiv. Nu exista nicio limita privind tematica acestora, vanzatorul avand libertate completa in acest sens. El poate vinde carti de literatura, de stiinte exacte, istorie, SF, enciclopedii si altele asemenea.

In aceeasi masura, vanzatorului nu ii este impusa editura care a publicat cartile sau perioada aparitiei. Pot fi vandute volume publicate de edituri precum Humanitas, Polirom si altele, aparute chiar si inainte de 1900 sau dupa anul 2000.

Accesul facil pe care vanzatorul in are la serviciile anticariatului reprezinta un avantaj. Cei ce se intreaba „unde vand carti?”, vor gasi un raspuns la intrebarea lor doar utilizand un motor de cautare.

In urma accesarii site-ului, nu ramane decat ca reprezentantii achizitiilor de carti sa fie contactati folosind metodele puse la dispozitie: completand un formular, trimitand un e-mail sau printr-un apel telefonic.

Unde vand carti | Cumpar carti in regim anticariat | Anticariat-Carti.com

cumpar carti in regim anticariat

Ulterior, va fi stabilita o intalnire cu evaluatorul, tinandu-se cont de programul vanzatorului. Anticariatul lucreaza si dupa ora 19:00 in anumite situatii, chiar si sambata, atunci cand programul vanzatorului nu permite evaluarea cartilor intr-o alta zi.

Daca o persoana detine carti rare in biblioteca, poate lua in considerare vanzarea lor, luand in considerare si aspectul financiar. O carte rara va atrage cu atat mai mult atentia evaluatorilor, la fel o va face si un numar mare de carti vandute. In aceste doua situatii este posibila si negocierea pretului final, ceea ce poate fi de partea vanzatorului.