Vrei sa vinzi carti echipei de cumparatori de carti vechi?

Multi se gandesc sa renunte la o parte din cartile din biblioteca pentru ca nu le mai folosesc si ocupa un spatiu in plus, motiv pentru care contacteaza echipa de cumparatori de carti vechi. Pe langa faptul ca spatiul va fi eliberat, se va oferi si o suma de bani in functie de starea cartilor oferite spre vanzare catre anticariat.

Anticariat-Carti.com este un anticariat la care apeleaza foarte multi iubitori de lectura, care doresc sa isi elibereze biblioteca pentru a face loc altor carti. Acest anticariat face achizitii carti indiferent de domeniu. Pot fi carti politiste sau carti horror, dar si carti psihologice, de dragoste sau SF.

In urma unor studii, foarte multi proprietari de carti aleg sa isi vanda cartile catre un anticariat. Se considera a fi una dintre cele mai eficiente si sigure soluții, chiar si atunci cand oamenii se afla intr-o situatie financiara delicata.

Ce isi doreste echipa de cumparatori de carti vechi sa gaseasca pe rafturile bibliotecii tale?

Adesea numit fondatorul SF Jules Verne a creat, de-a lungul vietii sale, mai multe opere de fictiune care sunt inca iubite de multi astazi. Acest francez a continuat sa creeze 54 de romane incredibile care sa fie publicate in timpul vietii sale, unele adaugate si de fiul sau postum. Volumele sale sunt extrem de apreciate si de echipele de evaluatori de carti vechi. In functie de starea cartilor si de cat de completa este seria de carti se va oferi un pret proprietarului.

Cumparatori de carti vechi | achizitii carti | Anticariat-Carti.com

cumparatori de carti vechi

Don Quijote de la Mancha de Miguel de Cervantes, unul dintre primii romancieri moderni din lume. Capodopera lui Cervantes a fost unul dintre primele romane moderne si este adesea numarat printre cele mai mari opere de literatura scrise vreodata. De-a lungul secolelor de la publicare, influenta operei a fost enorma: artistii care au fost inspirati de Don Quijote variaza de la Franz Kafka la Salvador Dali, Mark Twain la Pablo Picasso.

Colectia de 20 de volume a lui Alexandru Dumas, printre care se numara: Contele de Monte Cristo, Cei trei Muschetari, Doamna de Monsoreau sau Regina Margot, Dupa 20 de ani si Laleaua neagra.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

 • Servicii
 • February 6, 2024
 • 2 minutes Read
Cărți de limba engleză apreciate de anticariate

Cărțile în limba engleză au o atracție aparte pentru pasionații de lectură, iar această preferință se reflectă și în selecțiile efectuate de anticariate. Diversitatea și valoarea intelectuală a acestor cărți…

Citește

 • Servicii
 • January 8, 2024
 • 3 minutes Read
Unde vand carti cei care vor sa lichideze o biblioteca?

Sunt multe motive care ii pot conduce pe oameni la lichidarea unei biblioteci, desfiintarea rafturilor si relocarea spatiului. Nu este dificil, insa care va fi soarta cartilor care s-au odihnit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

 • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

 • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

 • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

 • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

 • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

 • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?