Acasă Diverse Update de Windows – avantaje pentru calculatoare sh

Update de Windows – avantaje pentru calculatoare sh

Cei mai multi dintre utilizatori nici nu citesc mesajele scrise pe ecran care presupun evitarea inchiderii computerului in timpul update-ului, conform experientei specialistilor It-Sh.ro

Achizitionarea unor calculatoare sh in scop personal sau profesional pentru locul de munca este una din cele mai bune investitii pe care o pot face utilizatorii. Pe cat de performante si de fiabile sunt, aceste dispozitive pot pune in dificultate utilizatorii din diferite considerente. Spre exemplu, se intampla ca dupa un update al sistemului de operare Windows computerul sa aiba probleme la pornire, iar utilizatorii sa considere ca acesta s-a defectat complet.

Principalele motive si greseli ce determina imposibilitatea pornirii unor calculatoare sh dupa update

In primul rand, utilizatorii nu trebuie sa inchida calculatorul in timp ce acesta isi face update. Cei mai multi dintre utilizatori nici nu citesc mesajele scrise pe ecran care presupun evitarea inchiderii computerului in timpul update-ului, conform experientei specialistilor It-Sh.ro. La update-uri mari, utilizatorii isi pierd rabdarea si inchid computerul exact in momentul in care isi instaleaza update-urile foarte importante. Aceasta actiune rezulta in coruperea sistemului de operare si necesitatea chemarii unui specialist it.

Un alt motiv pentru care utilizatorii pot experimenta inchiderea calculatorului dupa un update al sistemului de operare Windows este acela ca setarile pentru eficientizarea consumului de energie se modifica, ceea ce poate crea probleme atunci cand computerul este scos din modul sleep.

Calculatoare sh | It-Sh.ro

calculatoare sh

In acest caz, utilizatorii trebuie sa tina apasat mai multe secunde butonul de power si sa il porneasca in mod normal, ulterior modificandu-i setarile de sleep daca aceasta problema persista. Recomandarea specialistilor pentru ca utilizatorii de calculatoare sh sa nu se confrunte cu aceasta problema este ca in timpul update-ului sa lase computerul sa ruleze automat, fiindca majoritatea sunt update-uri de securitate pentru Windows defender, care este antivirusul default al celor mai noi variante de sisteme de operare.

In cazul in care update-urile sunt facute manual, este posibil ca utilizatorii sa nu primeasca un update de securitate la timp si sa devina vulnerabili. Fara doar si poate, computerele noi, second hand sau refurbished au nevoie de update-uri ale sistemului de operare realizate in liniste, fara ca utilizatorii sa le opreasca din diferite motive. Update-ul se programeaza intr-o perioada in care computerul nu este folosit si nu este necesar.