Acasă Auto Unde iti vei lasa masina pe perioada concediului in strainatate?

Unde iti vei lasa masina pe perioada concediului in strainatate?

Clientii Park4fly.ro trebuie sa stea linistiti in aceasta privinta pentru ca masina este supravegheata video si pazita 24/24, si chiar daca parcarea nu se afla in imediata apropiere a aeroportului

Romanii care se alatura miilor de persoane care isi fac vacanta in strainatate trebuie sa aiba in vedere faptul ca orice calatorie ce implica zborul cu avionul necesita o planificare amanuntita, planificare care trebuie sa aiba in vedere orele de zbor, perioada petrecerii concediului, apelarea la servicii de parcare in aeroport Henri Coanda pentru cei care vin la aeroport cu masina, dar si transferul la aeroport si multe alte chestiuni importante.

Atat pentru cei care pleaca in strainatate singuri, in interes de serviciu sau cu intreaga familie, este mult mai usor, mai sigur, mai comod si mai practic sa foloseasca masina personala pana la aeroport. De aceea cei mai multi dintre conducatorii auto care aleg sa mearga cu masina la aeroport iau in calcul si varianta gasirii unui loc intr-o parcare privata, in care masina sa fie atent supravegheata.

Ce presupun serviciile de parcare in aeroport Henri Coanda

Din ce in ce mai multi oameni calatoresc si prefera sa mearga la aeroport cu masina personala, iar cea mai simpla solutie in acest sens este sa isi lase autovehiculul intr-un loc de parcare aeroport Park4Fly. Aceasta optiune este mai costisitoare decat lasarea masinii acasa sau intr-un loc de parcare nesecurizat, insa este si foarte eficienta. Avantajele unei parcari private sunt numeroase, iar perioada de timp poate fi extinsa in cazul in care concediul se prelungeste.

Parcare in aeroport Henri Coanda | Parcare aeroport Park4Fly | Park4fly.ro

parcare in aeroport Henri Coanda

Cei care nu au mai lasat nicioadata masina intr-o astfel de parcare cu alta ocazie sunt ezitanti si isi pun intrebari, iar ideea de a lasa masina in alta parte decat acasa poate fi destul de stresanta. Clientii Park4fly.ro trebuie sa stea linistiti in aceasta privinta pentru ca masina este supravegheata video si pazita 24/24, si chiar daca parcarea nu se afla in imediata apropiere a aeroportului, serviciile de transfer aeroport sunt asigurate tuturor clientilor care vor ajunge in timp util pentru a se imbarca in conditii de deplina siguranta.

Masina poate fi lasata in parcare atat cat este necesar: de la 24 de ore pana la cateva saptamani. Parcarea privata Park4Fly dispune de sute de locuri de parcare disponibile si de conditii si tarife flexibile si avantajoase.