Acasă Diverse Magazine Online Rulouri transparente pentru inchiderea teraselor: mod de intretinere si beneficii

Rulouri transparente pentru inchiderea teraselor: mod de intretinere si beneficii

inchideri de terasa din Iasi

Terasele, foisoarele si balcoanele deschise sunt expuse umezelii si precipitatiilor, mai ales in toamna si primavara, cand ploile devin din ce in ce mai frecvente, limitand astfel utilizarea lor la capacitate maxima. Proprietarii de restaurante cu terase resimt cel mai puternic acest efect, multi dintre clientii lor fiind nevoiti sa se mute inauntru. Multumita rulourilor transparente de inchidere a terasei din Iasi, de la firma Denka Doors, aceasta problema devine istorie. Clientii pot petrece in continuare timp pe terasa, bucurandu-se de privelistea oferita de ploaie, iar proprietarii foisoarelor sau balcoanelor deschise nu mai trebuie sa se adaposteasca imediat ce vad norii pe cer.

Cum pot fi intretinute rulourile transparente?

Pentru ca aspectul sa fie de fiecare data unul placut, rulourile transparente trebuie sa fie curatate din cand in cand. Din fericire, inchiderile de terasa din Iasi de la Denka Doors sunt realizate din materiale rezistente si calitative, nefiind nevoie de un proces prea complex de intretinere. Tot ce trebuie sa faca proprietarul acestora este sa le stearga din cand in cand cu o carpa (de preferabil din piele de caprioara sau din bumbac), care a fost inmuiata in prealabil in apa calda. In cazul putin probabil in care petele persista, pe langa apa calda se mai poate folosi si sapun. A se evita solutiile concentrate care pot afecta stratul protector impotriva razelor UV.

Rulouri transparente de inchidere a terasei din Iasi | inchideri de terasa din Iasi | Denka-Doors.ro

Rulouri transparente de inchidere a terasei din Iasi

Beneficii de necontestat ale rulourilor transparente

Inainte de toate, fiecare cumparator trebuie sa acorde o atentie sporita garantiei produsului. Multumita celor de la Denka-Doors.ro, rulourile transparente au o garantie de 24 de luni, fiind usor de montat. In plus, aspectul terasei va fi unul placut, ingrijit si elegant dupa instalare, imbinandu-se perfect functionalitatea cu esteticul. Astfel de panouri au o rezistenta crescuta in fata vantului, ploii si chiar a zapezilor, clientii bucurandu-se de o atmosfera placuta pe terasa indiferent de anotimp si de conditiile meteorologice.

Panourile pot fi ajustate la comanda, in functie de dimensiunile clientilor. Pentru a nu exista niciun dubiu cu privire la masuratori, este indicat ca proprietarul sa discute cu specialistul, pentru ca dimensiunile sa fie stabilite cu precizie.