In ce consta evaluarea volumelor vandute prin intermediul anunturilor „cumparam carti”?

Activitatea de achizitii carti a anticariatelor nu mai este atat de necunoscuta, mai ales in randul pasionatilor de lectura. Acest lucru se datoreaza si prezentei anticariatelor in mediul online, mediu pe care il folosesc mai ales pentru a-si promova aceasta ramura a activitatii.

Drept urmare, este foarte posibil ca in periplul lor in mediul virtual, oamenii sa intalneasca si anunturi de genul „cumparam carti”. Acestea anunta intentia anticariatelor si urmaresc sa vina in ajutorul celor care au in biblioteca volume pe care nu le mai citesc.

Cum ajung cartile sa fie evaluate de autorii anunturilor „cumparam carti”?

Cei interesati de activitatea anticariatelor si care isi doresc fie sa scape de o parte dintre cartile pe care le au in biblioteca, fie sa faca rost de bani, pot raspunde afirmativ anunturilor publicate de anticariate.

Astfel ca nu au decat sa contacteze anticariatul respectiv si sa anunte ca au carti de vanzare, moment in care vor stabili si data si locul in care se va desfasura tranzactia.

Cumparam carti | Cumparam carti în Deva | CumparCarti.ro

cumparam carti

In conditiile stabilite, o echipa de anticari de la anticariatul online CumparCarti.ro se va deplasa la adresa vanzatorului, pentru a cumpara cartile promise. Aici va avea loc evaluarea volumelor, iar daca proprietarul este de acord cu suma stabilita pentru acestea, vanzarea se poate incheia.

Cum se desfasoara evaluarea cartilor cumparate de anticariat?

In evaluarea cartilor pe care doreste sa le cumpere, anticariatul tine cont de o serie de factori, cum ar fi cantitatea volumelor, anul aparitiei, autorul, editura si, mai ales, starea in care acestea se afla.

De exemplu, autorii anuntului „cumparam carti în Deva” vor lua in calcul orice urma de deteriorare a cartilor, atunci cand le stabilesc valoarea. Astfel ca paginile sau copertile lipsa pot afecta considerabil suma obtinuta in schimbul volumelor vandute. De asemenea, cu cat este mai veche o carte, cu atat este mai valoroasa.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante aspecte pe care ar trebui sa le cunoasca vanzatorii de carti atunci cand colaboreaza cu anticariatele care cumpara carti, informatii pe care le pot obtine insa si de la echipa anticariatului online Cumpar Carti.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

 • Servicii
 • February 6, 2024
 • 2 minutes Read
Cărți de limba engleză apreciate de anticariate

Cărțile în limba engleză au o atracție aparte pentru pasionații de lectură, iar această preferință se reflectă și în selecțiile efectuate de anticariate. Diversitatea și valoarea intelectuală a acestor cărți…

Citește

 • Servicii
 • January 8, 2024
 • 3 minutes Read
Unde vand carti cei care vor sa lichideze o biblioteca?

Sunt multe motive care ii pot conduce pe oameni la lichidarea unei biblioteci, desfiintarea rafturilor si relocarea spatiului. Nu este dificil, insa care va fi soarta cartilor care s-au odihnit…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

 • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

 • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

 • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

 • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

 • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

 • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?