Acasă Travel Iarna – topul destinatiilor inzapezite

Iarna – topul destinatiilor inzapezite

Iarna nu exista prea multa zapada pentru tine? Descopera cele mai inzapezite destinatii din lume si pregateste un sejur in una din ele

destinatii inzapezite

Iarna nu exista prea multa zapada pentru tine? Descopera cele mai inzapezite destinatii din lume si pregateste un sejur in una din ele.

Siberia

Pentru multa lume, Rusia evoca cel mai bine imaginea de iarna fara sfarsit, de zapada eterna. Viziteaza Russia House Tourist centre in apropiere de Novossibirsk, Siberia pentru a descoperi o iarna clasica ruseasca. Cazeaza-te intr-o cabana de lemn pentru un sejur autentic, gusta din preparatele traditionale delicioase, fa plimbari cu troika (caleasca) si initiaza-te in banya (sauna a la Rusia).

Orasul Quebec

Cu o medie de 316cm de zapada anual si temperaturi medii atat de scazute incat nu iti vine sa iesi afara, locuitorii orasului Quebec sunt obisnuiti cu zapada si temperaturile scazute. Imbraca-te gros si fa un tur la Carnavalul de iarna din Quebec care se desfasoara intre 1 februarie – 17 februarie pentru a profita de activitatile de iarna precum sanius, rafting pe zapada si multe altele.

Tallin

O calatorie in Estonia este sinonima cu o calatorie in timp, in epoca basmelor. Iarna, Estonia este splendida. Indreapta-ti pasii spre un patinoar in aer liber, savureaza o ceasca de ciocolata calda. Profita de sporturile de iarna in timpul festivalului orasului sau inchiriaza schiuri si incearca traseele nocturne luminate.

Flagstaff

S-ar putea ca zapada sa nu fie primul lucru la care te gandesti atunci cand auzi numele de Arizona dar Flagstaff, situat la peste 2000 metri altitudine, in partea de nord a statului, beneficiaza de o medie de 225cm an de an. la cateva mile distanta de oras, Wing Mountain Snow Play Area propune instalatii si echipamente pentru sporturile de iarna.

Groenlanda

Cunosti legenda conform careia exploratorii vikingi ar fi denumit Islanda (insula de gheata) si Groenlanda (insula verde) astfel pentru a convinge oamenii sa o aleaga pe prima? Fie ca aceasta legenda este sau nu adevarata, o diferenta de climat exista totusi. Chiar daca Islanda ofera o multime de activitati de iarna, Groenlada este locul veritabilelor aventuri pe gheata. Sporturi de iarna, pescuit pe gheata, camping pentru cei mai indrazneti si multe altele te asteapta aici daca alegi Groenlanda drept destinatie de iarna.