Acasă Diverse De ce sa alegi o lampa cu ultraviolete pentru casa?

De ce sa alegi o lampa cu ultraviolete pentru casa?

Ozonul, numit uneori oxigen activ, este un sterilizator foarte puternic si un instrument eficient de dezinfectie.

lampa cu ultraviolete

Intalnirile frecvente cu virusii si bacteriile le schimba oamenilor obiceiurile, creeaza noi conditii in care acestia trebuie sa traiasca si le concentreaza atentia asupra mentinerii curateniei mediului din jur.

Care sunt cele mai utile aparate pentru a purifica aerul de acasa si a crea o bariera impotriva virusilor?

  • Lampa cu ultraviolete

Emite lumina UV, are 360 ​​de grade de radiatie in incaperile in care functioneaza, emite ozon care este util pana la anumite niveluri si ucide microorganismele daunatoare chiar si in locurile inaccesibile luminii directe.

Ozonul, numit uneori oxigen activ, este un sterilizator foarte puternic si un instrument eficient de dezinfectie. Patrunde in membrana celulara a bacteriilor, inhiba cresterea excesiva si reproducerea acestora si le distruge ADN-ul si ARN-ul. Distruge efectiv pana la 99,9% dintre virusii si bacteriile de pe suprafata birourilor, tastaturile computerelor, telefoanelor mobile, chiuvetelor, aparatelor de bucatarie etc.

Important !!! La o saturatie mai mare, ozonul poate provoca iritatii in sistemul respirator al oamenilor, asa ca intotdeauna dupa lampa, incinta trebuie ventilata. Se protejeaza pielea, plantele si animalele de companie de razele ultraviolete. Nu se permite luminii ultraviolete sa patrunda in ochi!

  • Ionizator de aer

Purificarea apei folosind ozon este una dintre cele mai eficiente metode de eliminare a toxinelor, aprobata de FDA pentru canalizare si purificarea apei. Aceasta metoda oxideaza si dezactiveaza contaminantii, metalele, virusii, pesticidele, ciupercile, bacteriile, mult mai rapid si mai eficient decat clorul.

Metoda foarte eficienta antibacteriana pentru curatarea microorganismelor patogene precum bacteriile, virusii si ciupercile. Poate disipa perfect mirosurile speciale, descompune si oxida mirosurile si alte substante organice si anorganice, improspatand astfel aerul.

Omoara bacteriile si virusurile care cauzeaza boli si diverse infectii. Ozonul, ca dezinfectant este extrem de eficient fiind utilizat pentru a preveni cresterea biologica a organismelor si bacteriilor nedorite in alimente si echipamente de gatit, precum si in aparatele de uz casnic, mobilier, jucarii, saltele.

Ozonul are capacitatea de a ucide microorganismele fara a crea noi substante chimice daunatoare. In procesul de ozonare, microbii, bacteriile, substantele chimice nocive si virusii sunt distruse.