Cum te poti bucura de o estetica faciala atractiva cu ajutorul protezei dentare?

In prezent, exista o multime de optiuni prin care se pot inlocui dintii sau maselele lipsa, toate acestea contruibuind esential la un aspect al fetei mult mai tanar si mult mai natural.

De exemplu, clinica Elveto Dent asigura servicii de aplicare de proteze dentare in sector 2 persoanelor care au nevoie sa-si recapete consistenta structurii dentare la un pret accesibil.

Pierderea dintilor este, de cele mai multe ori, un fenomen inevitabil. Fie ca se intampla din cauza inaintarii in varsta, fie ca se intampla din cauza slabei ingrijiri dentare, dintii pot fi afectati grav.

Nu de putine ori, stomatologii au fost nevoiti sa extraga dintele sau maseaua bolnava, astfel incat sa nu fie afectati si ceilalti dinti. Bineinteles, in urma acestei interventii, structura dentara poate fi usor destabilizata, insa aplicarea protezelor dentare poate fi de un real ajutor.

Ce este, de fapt, o proteza dentara?

Proteza dentara este un dispozitiv stomatologic, folosit pentru completarea dintilor lipsa din structura dentara. Aceasta poate fi de mai multe tipuri: proteza dentara partiala, fixa (pe implanturi), mobila, totala, schelatata, fast&fixed.

Pentru ca fiecare pacient sa-si dea seama care proteza i se potriveste cel mai bine, este necesar sa ceara parerea si recomandarea medicului stomatolog, care are cunostintele si expertiza necesare pentru a alege exact ce trebuie.

Proteze dentare in sector 2 | Aparat dentar ieftin | Elveto-Dent.ro

proteze dentare in sector 2

Acest dispozitiv medical este personalizat pentru fiecare pacient in parte, in functie de nevoile pe care le are si in functie de structura sa dentara, care difera de la o persoana la alta.

Oricine isi doreste sa beneficieze de serviciul de aplicare a protezei dentare poate sa apeleze la ajutorul celor de la Elveto-Dent.ro, o clinica stomatologica din Bucuresti care asigura servicii in cadrul mai multor specializari.

Imbunatatirea structurii dentare cu un aparat dentar

Tot la capitolul imbunatatirii structurii dentare si a aspectului tenului intra si aplicarea unui aparat dentar. Cei de la clinica Elveto Dent pun la dispozitia pacientilor inclusiv un aparat dentar ieftin, accesibil pentru toate tipurile de bugete. In acest fel, forma fetei devine mai armonioasa si tenul capata o forma mai naturala.

Prin urmare, aplicarea unei proteze dentare in cazul lipsei partiale sau totale a dintilor sau a unui aparat dentar, in functie de necesitatile pacientului, poate fi o metoda foarte eficienta de recapatare a structurii dentare normale, dar si a trasaturilor estetice ale tenului.

business-club.ro

https://business-club.ro

Articole pe aceeași temă

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Extracția dentară poate fi o procedură temută de mulți pacienți, datorită anxietății asociate cu durerea potențială și disconfortul post-operatoriu. În cabinetul stomatologic, extracțiile dentare sunt efectuate din diverse motive, inclusiv…

Citește

  • Sanatate
  • April 10, 2024
  • 3 minutes Read
Ce faci in cazul unei urgente stomatologice in sector 6

De multe ori, problemele de ordin stomatologic nu suporta amanare. In cazul unei urgente stomatologice in Sector 6, este important sa se actioneze rapid si eficient pentru a minimiza durerea…

Citește

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te-ar mai putea interesa

4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

  • June 8, 2024
4 beneficii esențiale ale utilizării unui soft de gestiune pentru magazin

Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

  • June 4, 2024
Cactusul: o simfonie a naturii în pustietatea deșertului

Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

  • May 23, 2024
Cele mai bune clătite făcute acasă: ghid complet pentru perfectionarea deliciului

Care este cea mai dureroasa extractie dentara

  • May 14, 2024
Care este cea mai dureroasa extractie dentara

Ciocolata – un simbol al iubirii

  • May 13, 2024
Ciocolata – un simbol al iubirii

Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?

  • April 23, 2024
Regatul versatilității: de ce SUV-urile domnesc suprem pe drumuri?