Acasă Diverse Servicii Cum alegi cea mai buna biblioteca pentru cartile tale?

Cum alegi cea mai buna biblioteca pentru cartile tale?

Pentru detalii accesati site-ul Anticariat-Carti.com

Colectiile impresionante de carti nu mai sunt la moda. Bibliotecile masive si ticsite de volume pe care nu le-a mai rasfoit nimeni de ani buni nu mai sunt preferate de catre cititorii moderni care vor sa foloseasca o biblioteca in mod cat mai eficient, doar pentru volumele cu adevarat importante.

Cartile nu sunt obiecte decorative, de aceea, cand se strang cateva sute de volume, eliminarea rapida a lor este necesara pentru a crea mai mult spatiu util, pentru ca utilizatorii sa nu inhaleze atat de mult praf si pentru a obtine chiar o suma de bani impresionanta in urma contactarii reprezentantilor unui anticariat care stau in spatele anuntului “cumpar carti de orice fel”.

Ce design sa aiba noua ta biblioteca?

Din punct de vedere al designului, bibliotecile moderne pot avea mai multe forme, in functie de numarul de volume ramase in urma colaborarii cu specialistii cumparatori de carti vechi si in functie de preferintele proprietarilor. Astfel, se poate vorbi despre:

  • biblioteca standard, confectionata din lemn sau din MDF, conceputa cu rafturi de dimensiuni egale sau ajustabile si cu partea din spate inchisa cu acelasi tip de material din care este confectionata structura;
  • biblioteca consola, utila ca si spatiu de depozitare, prevazuta cu diferite dulapuri, sertare, rafturi si corpuri;
  • biblioteca etajera, ideala pentru cei care au apelat la serviciile Anticariat-Carti.com si au ramas cu foarte putine carti pe care nu stiu cum sa le pozitioneze mai eficient astfel incat sa nu le ocupe mult spatiu;
  • biblioteca de tip rafturi, ideala pentru a dispune un numar mic de carti si de obiecte decorative intr-un living modern.

Cumpar carti de orice fel | Cumparatori de carti vechi | Anticariat-Carti.com

cumpar carti de orice fel

Ce marime sa aiba noua ta biblioteca?

Unul din cei mai importanti factori decizionali in ceea ce priveste achizitionarea unei biblioteci noi este legat de marimea acestui corp de mobilier. O biblioteca de mici dimensiuni se va potrivi nu numai unui living mic, ci si unui numar de carti destul de restrans.

De asemenea, in cazul in care proprietarii nu se pot desparti de unele volume cu importanta si valoare sentimentala, acestia pot investi intr-o biblioteca mai mare, cu o latime si o inaltime suficient de vaste incat sa cuprinda toate cartile.