Acasă Diverse Conduci o firma mica? Iata de ce ai nevoie de un software...

Conduci o firma mica? Iata de ce ai nevoie de un software ERP!

software ERP

Sistemul de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) reuseste sa gestioneze toate aspectele unei firme, printre care se numara si productia, planificarea, achizitiile, vanzarile, distributia, contabilitatea si serviciile pentru clienti, printr-un singur sistem complet integrat.

Intreprinderile mici folosesc sistemul ERP pentru a imbunatati comunicarea intre departamente si pentru a optimiza procesele de afaceri, oferind o vizibilitate usoara a tuturor operatiunilor. De asemenea, software-ul ERP ajuta intreprinderile mici sa integreze intr-un singur sistem atat informatiile financiare, cat si informatiile despre clienti.

5 procese pe care sistemul ERP le indeplineste cu succes

  • Ofera informatii cu privire la actiunile firmei

Toate departamentele din cadrul companiei pot fi conectate si integrate la acest sistem, astfel incat informatiile si datele importante despre companie sa poata fi partajate cu usurinta, eficientizandu-se semnificativ toate procesele implicate.

  • Cresterea randamentului

Stimularea productiei fara angajarea de personal este acum posibila prin intermediul sistemului ERP. Acesta este eficient in extinderea operatiunilor desfasurate prin automatizarea proceselor si eliminarea muncii repetitive.

  • Cresterea nivelului de productivitate

Progresul, productivitatea si performanta sunt factori care pot fi influentati in mod negativ de erorile care sunt efectuate de cele mai multe ori intr-o companie care nu foloseste un sistem automatizat. Din fericire, AttoSoft.ro pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate posibilitatea de a folosi astfel de programe eficiente.

  • Obtinerea rezultatelor dorite

Intreprinderile mici, care se afla la inceput de drum, au nevoie in mod constant de un stimulent, pentru a-si extinde domeniul de activitate si pentru a atinge nivelul asteptat de performanta. Din fericire, software-ul ERP are capacitatea de a stimula activitatea unei astfel de firme, fara sa mai lase loc de erori umane care pot afecta semnificativ buna desfasurare a muncii.

Sistem ERP | software ERP | AttoSoft.ro

sistem ERP

  • Management ireprosabil

Nu toata lumea se naste cu abilitatea de a manageria un loc sau o companie, totul se invata treptat. Cu toate acestea, exista anumite responsabilitati care ar intra in datorita unui manager si care sunt consumatoare de timp. Din fericire, sistemul ERP este potrivit si pentru un astfel de proces.

In concluzie, sistemul ERP nu trebuie sa lipseasca din arsenalul niciunei companii care isi doreste sa atinga o performanta ridicata.