Acasă Diverse Cofetaria online eTorturi – pentru toate gusturile

Cofetaria online eTorturi – pentru toate gusturile

eTorturi.ro este un site care vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa comande online fie prajituri, fie un tort delicios, existand si posibilitatea de a-l personaliza dupa propriile preferinte

tort personalizat

Avand in vedere contextul pandemic, multe companii si firme s-au mutat in mediul online, lucru care le-a ajutat sa se dezvolte tot mai mult si sa capete o vizibilitate mai mare in randul clientilor.

Cofetaria online eTorturi pune la dispozitia clientilor sai din Bucuresti si din zonele apropiate Bucurestiului prajituri si torturi realizate din ingrediente naturale, potrivite pentru toate gusturile si preferintele.

Cofetarii experti din cadrul acestei cofetarii se pot conforma oricaror cerinte legate de aspect sau de aromele folosite astfel incat rezultatul sa fie pe placul clientului.

Ce fel de produse pot fi comandate de la cofetaria online eTorturi?

Produsele puse la dispozitie tuturor clientilor fac parte din mai multe categorii:

  • Torturi special create pentru botez
  • Torturi special create pentru copii
  • Torturi de lux create pentru evenimente speciale
  • Prajituri de casa, miniprajituri si briose,
  • Fursecuri, pateuri, saleuri;
  • Candy Bar.

Diversele evenimente importante din viata, cum ar fi zilele de nastere, zilele onomastice, aniversarile, sarbatorirea unor reusite sunt marcate prin prezenta unui tort care sa simbolizeze bucuria tuturor oamenilor.

eTorturi | Tort personalizat | eTorturi.ro

eTorturi

eTorturi.ro este un site care vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa comande online fie prajituri, fie un tort delicios, existand si posibilitatea de a-l personaliza dupa propriile preferinte.

De ce este avantajoasa alegerea unui tort personalizat?

Ei bine, poate fi destul de dificil cand vine vorba de alegerea unui singur tort, avand in vedere ca sunt disponibile multe alte variante atractive.

Pentru a fi impacate mai multe cerinte, alegerea unui tort personalizat poate fi o adevarata salvare. Se pot imbina mai multe tipuri de creme (ciocolata, fructe de padure, vanilie), dar si mai multe tipuri de modele, care sa se potriveasca cu tema petrecerii organizate.

De exemplu, daca tema principala a evenimentului este primavara, se poate opta pentru un tort care are multiple motive florale.

Prin urmare, plasarea unei comenzi online de tort care sa fie realizat in functie de preferintele predominante ale clientului poate sa fie o varianta potrivita pentru acesta. Astfel, optiunea personalizata va putea sa cuprinda forma, aroma, glazura si modelele preferate.