Acasă Diverse Servicii Ce avantaje iti ofera tratamentul cu botox pentru par?

Ce avantaje iti ofera tratamentul cu botox pentru par?

Pentru a beneficia de efectele uimitoare ale acestui tratament, doamnele interesate pot apela la salonul FreeStyleBeauty.ro

peruci din par natural

Aproape toata lumea a auzit de botox si efectele pe care acesta il are asupra anumitor parti ale corpului, in special la buze sau riduri, insa o tehnica moderna care vizeaza podoaba capilara este si cea de tratament de par cu botox.

Acest tip de tratament este dedicat parului foarte degradat, care este uscat si casant, deoarece are rolul de a reface structura firului de par de la radacina pana la varf. Astfel ca parul isi recapata aspectul natural si sanatos, fiind mai fin si mai stralucitor.

Pentru a beneficia de efectele uimitoare ale acestui tratament, doamnele interesate trebuie sa mearga la un salon de infrumusetare care are in portofoliu acest gen de serviciu, un bun exemplu fiind si FreeStyleBeauty.ro.

Cum functioneaza tratamentul de par cu botox?

Prin utilizarea unor produse speciale, care ajuta la spalarea, aplicarea si patrunderea mai in profunzime a ingredientelor pe care acest tratament le cuprinde – keratina, borox si aminoacizi – firul de par beneficiaza de toate substantele necesare pentru hranirea si o hidratare mai buna.

In acest fel, parul devine mai stralucitor, mai fin si mai rezistent, recapatandu-si aspectul natural. In plus, printre efectele benefice pe care acest tip de tratament le are se pot observa si cele de indreptare a parului, avand un efect de aproximativ 6 luni, precum si de mentinere a parului mai proaspat si cu mai mult volum pentru un timp mai indelungat.

Tratament de par cu botox | Peruci din par natural | FreeStyleBeauty.ro

tratament de par cu botox

Ce solutii alternative exista?

Tratamentele pentru par care sunt disponibile pe piata sunt extrem de multe si de variate, avand efecte diverse. Astfel incat, aproape cu orice problema s-ar confrunta o femeie in ceea ce priveste podoaba capilara, poate gasi un tratament potrivit.

Doamnele care evita apelarea la astfel de solutii, din diferite considerente, sau care au nevoie de o solutie de moment, pot alege peruci din par natural.

In acest fel isi pot schimba look-ul de la o zi la alta, fara a avea un impact negativ asupra parului. Totusi, nu ar trebui ca si in aceste cazuri, sa se omita o ingrijire adecvata a parului natural.