Acasă Diverse Cartea Sweetgirl de Travis Mulhauser

Cartea Sweetgirl de Travis Mulhauser

Sweetgirl este o carte pe care nu o mai lasi din mana odata inceputa. Este o cursa contra cronometru intr-un spatiu inzapezit in care frigul iti intra in oase si iti ingheata mainile.

Travis Mulhauser

Atunci cand Percy afla ca mama sa Carletta James a plecat din nou sa stea in compania lui Shelton Potter, un periculos dealer de droguri, nu se gandeste nici o secunda si pleaca sa o caute. Nu este prima data cand lasa totul pentru mama sa. Ea este „fata dulce” din titlu, cea pe care viata a rasfatat-o si care continua sa lupte pentru altii, conform propriilor sale convingeri. Se anunta o puternica furtuna de zapada. Pe pamanturile din Michigan iarna nu este deloc ceva placut. Percy incearca sa isi porneasca camioneta. Drumul este inca practicabil insa acest lucru nu va dura prea mult daca continua sa ninga. Traverseaza cu grija spatii devenite de nerecunoscut din cauza zapezii acumulate. In apropiere de ferma parcheaza masina si se apropie de o fereastra iar ceea ce descopera o scarbeste. Shelton si o femeie se afla in incapere drogati. Nu par sa reactioneze. Se pregateste sa plece cand decide sa intre sa o gaseasca pe mama sa. Muzica urla si mirosul este greu de suportat. Dar continua sa avanseze pe hol in ciuda acestui lucru. Nu va fi deloc dezagamita de aceasta calatorie. Atunci cand Percy ajunge la Shelton, nu mai este nicio urma de Carletta. Gaseste un bebelus intr-una din camerele de sus si stie ca trebuuie sa il salveze de urgenta. Stiind ca ea si bebelusul nu vor scapa de aici fara ajutor, Percy apeleaza la fostul iubit al mamei sale, Portis Dale.

Sweetgirl este o carte pe care nu o mai lasi din mana odata inceputa. Este o cursa contra cronometru intr-un spatiu inzapezit in care frigul iti intra in oase si iti ingheata mainile. Ne poate ucide…dar si de plictiseala. Toate aceste spatii albe nesfarsite nu sunt bune pentru moral. Pentru prima sa carte Travis Mulhauser ne ofera o serie de personaje pe care nu le vom uita prea curand, orice ar face. Singurul lucru care pare real in aceasta carte este tristetea. Va reusi Percy sa o gaseasca pe mama sa inainte sa fie mult prea tarziu? Va reusi sa il invinga pe Shelton si pe gasca sa de criminali porniti pe urmele sale?