Acasă Diverse Servicii 3 titluri de carti de care anticariatele se arata interesate! Iata cum...

3 titluri de carti de care anticariatele se arata interesate! Iata cum poti obtine bani usor!

cumpar carti in Bacau

Pasionatii de citit au acum sansa de a a-si vinde cartile din biblioteca, actiune in urma careia se pot alege cu venituri suplimentare generoase. Tocmai de aceea, toti posesorii de carti rare, vechi, de literatura sau chiar de specialitate sunt rugati sa isi indrepte atentia catre anunturile de tipul „cumparam carti”, care sunt postate pe diverse site-uri web. Acestea au scopul de a le atrage atentia tuturor celor care sunt interesati sa-si reorganizeze biblioteca eficient si productiv. Mai departe sunt prezentate trei titluri de care anticariatele sunt interesate si cu care vanzatorii nu au cum sa dea gres.

  • Anne de la Green Gables”, Lucy Maud Montgomery

Actiunea o are in centru pe Anne, fetita care a fost adoptata de fratii Marilla si Mathew, cu toate ca acestia isi doreau un baiat care sa ii ajute la treburile casei. Ulterior, povestea se concentreaza pe periperiile lui Anne, pe dificultatile de adaptare la noua sa viata, tesand, in ciuda acestora, o legatura solida cu „parintii adoptivi”. Din fericire, anticariatul Cumpar Carti ofera tuturor locuitorilor din tara posibilitatea de a-si vinde cartile de acest fel, indiferent de orasul in care se afla prin intermediul anunturilor de tipul „cumpar carti in Bacau”.

  • Orasul cu salcami”, Mihail Sebastian

Si pasionatii de literatura autohtona au sansa de a-si vinde cartile cu succes catre CumparCarti.ro, apeland la lecturi clasice, cum ar fi si „Orasul cu salcami”, scrise de autori de renume. Cartea se concentreaza pe protagonista Adriana Dunea si pe procesul sau de dezvoltare de la etapa de adolescenta la maturitate.

Cumparam carti | cumpar carti in Bacau | CumparCarti.ro

Cumparam carti

  • O viata marunta”, Hanya Yanagihara

O viata marunta” este o carte care a rasunat in literatura universala si care a captat atentia cititorilor din intreaga lume, dar si a anticariatelor. Povestea are in centru patru absolventi ai unui colegiu din Massachusetts care au decis sa se mute la New York pentru a-si schimba viata.

Posesorii unor astfel de carti sau a unor lecturi asemanatoare au toate sansele sa obtina un pret bun pentru produse, mai ales daca se afla intr-un stadiu bun.